کد خبر 697892
۱۴۰۵/۰۶/۲۱ ۱۴:۴۹

دنیا مالی: ایران در مسیر برگزاری رقابت‌های جهانی نظامیان

ساعت 24 - در ملاقات وزیر ورزش و جوانان با دبیرکل سیزم، ایران آمادگی خود را برای میزبانی مسابقات بین‌المللی ورزش نظامیان به‌طور رسمی اعلام نمود.
دنیا مالی: ایران آماده میزبانی رقابت های نظامیان جهان است
باشگاه خبرنگاران جوان- احمد دنیامالی در سفر دو روزه‌اش به ازبکستان با روبرتو رکیا، دبیرکل سیزم (شورای بین‌المللی ورزش‌های نظامی) ملاقات کرد. این دیدار در خلال برگزاری رقابت‌های کوراش نظامیان جهان در تاشکند انجام گرفت و امیر فولادی، مشاور وزیر ورزش و جوانان در امور مرتبط با نیروهای مسلح نیز در آن حضور داشت.
صحبت‌های وزیر ورزش و جوانان با دبیرکل سیزم با ارائه گزارشی درباره وضعیت کنونی ورزش نیروهای مسلح در ایران آغاز شد. او به تأسیس یک فدراسیون مستقل برای ورزش‌های نظامیان اشاره کرد و گفت: ورزش نیروهای مسلح در ایران قدمتی طولانی دارد و قطعاً تشکیلات سیزم با ظرفیت‌های ورزشکاران ایرانی آشنایی کافی دارد. وزارت ورزش و جوانان ایران با هدف ایجاد حمایت بهتر از این حوزه، قصد دارد فدراسیونی مختص به ورزش نظامیان در کشور راه‌اندازی کند.
دنیامالی همچنین با اشاره به جایگاه برجسته ورزش نیروهای مسلح ایران در منطقه، پیشنهاد میزبانی رویدادهای مختلف زیر نظر سیزم را ارائه کرد. او گفت: نیروهای نظامی در ایران متنوع و گسترده هستند و به همین دلیل فعالیت‌های ورزشی آنان در سطح منطقه اهمیتی ویژه دارد. اگرچه برخی از رشته‌های ما همواره در بازی‌های جهانی مدال‌آور بوده‌اند، اما مدال‌آوری در بازی‌های ارتش‌های جهان برای ما در اولویت نیست و ما این رقابت‌ها را فرصتی برای تقویت روابط میان ملت‌ها می‌دانیم. با این اوصاف، ایران آمادگی کامل دارد که میزبانی مسابقات بین‌المللی نیروهای مسلح را بر عهده گیرد.
او همچنین بیان داشت: ایران در گذشته مسابقات وزنه‌برداری سیزم را در استان مازندران برگزار کرده که از نظر اجرایی موفق عمل کرد. ایران توانایی دارد هر ساله در رشته‌هایی که در آن‌ها مزیت نسبی دارد، رویدادهای بزرگی تحت عنوان مسابقات سیزم برگزار کند. همچنین، برگزاری کارگاه‌های آموزشی از دیگر برنامه‌هایی است که ما علاقمند به همکاری در این زمینه با سیزم هستیم.
روبرتو رکیا، دبیرکل سیزم نیز تلاش وزارت ورزش و جوانان ایران در راستای پیشرفت ورزش نظامیان جهانی و ارتباط با این شورا را ستود و اظهار کرد: همبستگی وزارت ورزش و جوانان با نیروهای مسلح برای ما بسیار خوشایند است. تأسیس فدراسیون برای ورزش نیروهای مسلح نشانه‌ای روشن از این تعهد است. به‌خصوص من در چهار سال گذشته شاهد حمایت‌های شایسته‌ای از سوی ایرانی‌ها در برگزاری بازی‌های نظامیان جهان بوده‌ام.
او تأکید کرد: برای نخستین بار مسابقات کوراش در سطح رقابت‌های ارتش‌های جهان برگزار می‌شود و ایران و ازبکستان دو کشوری هستند که در این رشته توانمندی بالایی دارند. امیدواریم شرایط به گونه‌ای پیش رود که ما بتوانیم کوراش را به لیست بازی‌های ارتش‌های جهان اضافه کنیم. امسال درخواست‌های فراوانی برای افزودن برخی ورزش‌های جدید از کشور‌های مختلف به بازی‌های جهانی داریم، اما به نظر می‌رسد کوراش احتمال بیشتری برای وارد شدن به این فهرست داشته باشد.
دبیرکل سیزم در پایان گفت: ماهیت بازی‌های جهانی ارتش‌های جهان به گونه‌ای است که بیشتر ورزش‌های المپیکی در آن گنجانده شده‌اند. برای اضافه کردن رشته‌های جدید به این رویداد، بهتر است مسابقات المپیکی نیز در کنار آنها برگزار شوند تا بتوانیم به شکل بهتری آن را به جامعه مخاطب معرفی کنیم. به‌عنوان مثال، مناسب بود در کنار همین رقابت‌های کوراش در تاشکند، مسابقات جودو هم برگزار شود تا کشورهای بیشتری در آن شرکت کنند.
در ادامه این نشست، امیر فولادی نیز نظرات و پیشنهادات خود را درباره همکاری‌های مشترک بین ایران و سیزم (شورای بین‌المللی ورزش‌های نظامی) ارائه داد و دبیرکل سیزم نیز ابراز امیدواری کرد که بزودی زمینه‌های این همکاری‌ها فراهم خواهد شد.
همچنین شایان ذکر است که احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان برای بازدید از امکانات و زیرساخت‌های ورزشی ازبکستان و امضای سند همکاری‌های ورزشی با این کشور به تاشکند سفر کرده است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.