کد خبر 700958
۱۴۰۵/۰۶/۲۵ ۱۰:۱۲

جنجال در پاریس؛ اکیپ با نقشه تازه توپ طلا، دیدگاه‌ها را میان مسی و رودری دوپاره کرد

ساعت 24 - با اعلام و انتشار طرح جدید اکیپ، رقابت برای توپ طلا وارد مرحله‌ای تازه از تقابل‌های رسانه‌ای شد؛ جایی که قرار گرفتن مسی در فهرستِ نسل رو به رشد و در مقابل، نبودن رودری، پیش‌بینی‌ها را پیچیده‌تر و روایت‌ها را متناقض‌تر کرد.
جنجال در پاریس؛ اکیپ با طرح جدید توپ طلا، نگاه‌ها را به مسی و رودری دو نیم کرد
باشگاه خبرنگاران جوان؛ ایلیا محمدی - نشریه فرانسوی «اکیپ» که همواره در فضای رسانه‌ای اروپا به عنوان یک مرجع جدی و نزدیک به بحث‌های اصلی توپ طلا شناخته می‌شود، با انتشار شماره تازه خود بار دیگر نام لیونل مسی را در کانون توجه قرار داد. این نشریه در جلد جدیدش، پنج چهره برجسته فوتبال جهان را به عنوان مدعیان جدی این جایزه معرفی کرده است: لیونل مسی، کیلیان امباپه، لامین یامال، عثمان دمبله و هری کین.
در میان این پنج اسم، توجه ویژه به یک نکته جلب می‌شود و آن، بازگشت مسی به جمع ستاره‌هایی است که نسل‌های بعد را هم در کنار خود دارند. ستاره نامدار آرژانتینی که با توجه به سنش و همچنین جایگاهش در لیگ آمریکا در ماه‌ها و فصل‌های اخیر کمتر از همیشه در فهرست‌های نهایی دیده می‌شد، حالا با اتکا به درخشش خیره‌کننده‌ای که در اینتر میامی تجربه کرده و نیز با تکیه بر موفقیت‌های تیم ملی آرژانتین، دوباره در زمره اصلی‌ترین گزینه‌های دریافت توپ طلا قرار گرفته است؛ موضوعی که نگاه بسیاری از تحلیل‌گران را به توان «دوام و ماندگاری» این اسطوره معطوف کرده است.
با این حال، انتشار این طرح صرفاً یک اقدام تبلیغاتی ساده نبود و بدون واکنش‌های پراکنده هم از آب درنیامد. نبود نام رودری—هافبک محوری منچسترسیتی و اسپانیا—در میان این پنج نفر، به سرعت تبدیل به سوژه بحث‌های داغ شد. رودری که معمولاً در سال‌های اخیر جزو چهره‌هایی به شمار می‌رود که بیشترین شانس را برای کسب توپ طلا دارند، در این تصویر گرافیکی عملاً نادیده گرفته شده و همین مسئله باعث شد اعتبار و دقت پیش‌بینی‌های رسانه‌ای زیر سؤال برود.
در کنار مسی، چهره‌های دیگری نیز با انگیزه و آمادگی کامل به این رقابت چشم دوخته‌اند. عثمان دمبله که با نمایش‌هایش در پاریس توانسته توجه زیادی را جلب کند، هری کین با ثبت رکوردهای گلزنی و ویرانگری‌هایش در بایرن مونیخ، و همچنین دو ستاره جوان که نماینده آینده فوتبال تلقی می‌شوند—امباپه و لامین یامال—هر کدام مسیر خود را برای رسیدن به این عنوان دنبال می‌کنند. یامال و امباپه در صحبت‌های اخیرشان با اعتمادبه‌نفس از شانس خود می‌گویند، اما مسی همچنان ترجیح می‌دهد چیزی فراتر از مستطیل سبز عنوان نکند و سکوت را انتخاب کند تا کارنامه‌اش در میدان، پاسخ نهایی را ارائه دهد.
رقابت برای توپ طلا امسال علاوه بر جدال همیشگی ستاره‌ها، رنگ‌وبوی تغییرهای تاریخی هم دارد. برای نخستین بار، مراسم اهدای این جایزه از پاریس به شهر لندن منتقل خواهد شد. این جابجایی تنها یک جابه‌جایی مکانی نیست؛ بلکه در کنار آن، ادای احترام به اولین برنده توپ طلا یعنی «استنلی ماتیوز» هم به چشم می‌خورد و در مجموع، نشانه ورود به یک فصل تازه در روند برگزاری این رقابت‌های محبوب و پرطرفدار محسوب می‌شود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.