اعلام پنالتی نادرست: تمارض بلینگام بینتیجه ماند!
بر اساس گزارش "ورزش سه"، تیم ملی فوتبال اسپانیا در دیداری از لیگ ملتهای اروپا در شب شنبه با نتیجه ۲-۳ بر تیم ملی انگلیس غلبه کرد. با این حال، پیروزی ماتادورها با حواشی و جنجالهای داوری فراوانی همراه بود. مطابق با اعلام روزنامه اسپانیایی آ.اس، بلینگام در حین برخورد با رودری به زمین افتاد. داور ایتالیایی، ماسا، تصمیم به ادامه بازی گرفت و به این بازیکن انگلیسی گفت که بلند شود و به میدان برگردد.
با این حال، نظر داور ویدئویی متفاوت بود. او ماسا را به بازبینی صحنه در کنار زمین دعوت کرد. بعد از بررسی مجدد، ماسا تصمیم خود را به سمت اعلام پنالتی به نفع انگلیس تغییر داد. ایتورالده گونزالس، کارشناس داوری در رادیو کادنا سر و آ.اس، معتقد بود این پنالتی نباید به تمام معنا اعلام میشد. او در اینباره گفت: «از دیدگاه من، جود بلینگام قبل از هرگونه برخورد با رودری عمداً به زمین افتاد. بنابراین، پنالتی وجود ندارد.»

هری کین برای زدن پنالتی به توپ نزدیک شد، اما ضربه او به تیرک افقی دروازه برخورد کرد. این صحنه نیز تحت بررسی کمک داور ویدیویی قرار گرفت، به این خاطر که این مهاجم انگلیسی توپ را دو بار لمس کرده بود. ایتورالده در این باره توضیح داد: «بر اساس دستورالعملهای داور ویدئویی، هرگونه تخلفی که از سوی زننده ضربه پنالتی یا دروازهبان رخ دهد، باید مورد ارزیابی قرار گیرد.»
ماسا در نهایت یک ضربه آزاد غیرمستقیم اعلام کرد، تصمیمی که به طور کامل با قوانین مطابقت داشت: «اگر مهاجم دو بار توپ را لمس کند و آن توپ وارد دروازه شود، پنالتی دوباره زده خواهد شد. اما اگر توپ به دروازه نرود، در این صورت یک ضربه آزاد غیرمستقیم اعلام میشود.»