کد خبر 716484
۱۴۰۵/۰۷/۱۱ ۰۶:۰۲

پرسپولیس بر قله نشسته؛ استقلال و گل‌گهر در تقسیم امتیازات همت کردند

ساعت 24 - تیم پرسپولیس با کسب پیروزی ۳ بر صفر مقابل ایساتیس کران فارس، در پایان هفته سوم لیگ برتر فوتبال زنان با ۹ امتیاز به مقام نخست دست یافت.
پرسپولیس صدرنشین شد؛ استقلال و گل‌گهر امتیازها را تقسیم کردند

طبق گزارش خبرنگار مهر، سومین هفته از لیگ برتر فوتبال زنان با برگزاری چهار مسابقه ادامه یافت و تیم‌ها برای دستیابی به امتیاز با یکدیگر به رقابت پرداختند.

یکی از دیدارهای برجسته این هفته، بازی خاتون بم بود که با نمایشی تحسین‌برانگیز موفق شد آوا تهران را با نتیجه ۷ بر یک شکست دهد.

در دیگر مسابقه مهم، استقلال و گل‌گهر به تساوی رسیدند و هر دو تیم امتیازات را بین خود تقسیم کردند. در پایان این هفته، پرسپولیس و سپاهان با ۹ امتیاز در رده‌های نخست و دوم جدول قرار دارند و خاتون بم نیز با ۷ امتیاز در جایگاه سوم موجود است.

پیروزی قاطع خاتون بم موجب شد این تیم فاصله‌اش را با صدر جدول حفظ کرده و در زمره تیم‌های بالانشین لیگ باقی بماند.

رقابت‌ها در اوایل فصل با فشردگی خاصی دنبال می‌شود و تیم‌های حاضر در رده‌های بالا برای حفظ موقعیت خود تلاش خواهند کرد تا امتیازات بیشتری در هفته‌های آینده کسب کنند.

نتایج مسابقات هفته سوم لیگ برتر فوتبال زنان به صورت زیر می‌باشد:

*گل‌گهر سیرجان ۳- استقلال تهران ۳

*پرسپولیس تهران یک - وارش نوشهر صفر

*سپاهان اصفهان یک - پالایش گاز ایلام صفر

*آوا تهران یک- خاتون بم ۷

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.