کد خبر 719280
۱۴۰۵/۰۷/۱۳ ۱۸:۰۳

دو گزینه شگفت‌انگیز مولر برای توپ طلا

ساعت 24 - توماس مولر، فوتبالیست تیم ملی آلمان، نامزدهای خود را برای دریافت جایزه توپ طلای امسال اعلام کرد.
دو گزینه غافلگیرکننده مولر برای توپ طلا

بر اساس گزارش "ورزش سه"، توماس مولر در تصمیمی غیرمنتظره، هری کین، هم‌تیمی پیشین خود که به مدت دو سال در بایرن مونیخ در کنار او بازی کرده بود، را از فهرست نامزدهای خود حذف کرد.

ملی‌پوش ۳۵ ساله و باتجربه آلمانی که سابقه بیش از ۷۵۰ مسابقه برای باشگاه بایرن مونیخ دارد و در حال حاضر در تیم ونکوور وایت‌کپس کانادا در لیگ حرفه‌ای فوتبال آمریکا بازی می‌کند، به جای کین، یک زوج فرانسوی را برای این جایزه معتبر مورد نظر قرار داده است؛ جوایزی که سه هفته دیگر، در تاریخ ۲۶ اکتبر در لندن پالادیوم به برترین‌ها اهدا خواهد شد.

2506941

مولر در یادداشتی خصوصی بیان کرد: «دو نامزد وجود دارند که بیشترین شگفتی را برای من به ارمغان آورده‌اند: مایکل اولیسه و شریک بی‌نظیر او در جام جهانی، کیلین امباپه.»

این مهاجم ماهر، تمایل خود را این‌گونه توصیف کرد: «این دو بازیکن، ترکیبی از یک بازی تماشایی و تهدید واقعی برای دروازه حریف را ارائه می‌دهند. به‌ویژه، آن‌ها با تلفیق تکنیک و قدرت، به اثربخشی چشمگیری دست پیدا کرده‌اند و تمامی این کارها را به گونه‌ای انجام می‌دهند که به نظر آسان می‌رسد. برای تعریف بهترین بازیکن جهان، این ویژگی‌ها ضروری است. فقط به یک ذره جادو نیاز است.»

شایان ذکر است که مولر در فصل ۲۵-۲۰۲۴ نیز به عنوان هم‌‌بازی مایکل اولیسه حضور داشت؛ این فصل همزمان با خداحافظی او از بایرن مونیخ و آغاز نخستین فصل بازیکن فرانسوی در بوندس‌لیگا بود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.