کد خبر 719489
۱۴۰۵/۰۷/۱۳ ۲۳:۰۲

شخص رافائل گروسی و گزارش های آژانس باعث حمله آمریکا به ایران شد/ عضو کمیسیون امنیت ملی: اسرائیل ۲۵۰ کلاهک هسته‌ای دارد و هیچ نظارتی بر آن‌ها نمی‌شود

ساعت 24 - عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس بیانیه اخیر آمریکا و اروپا برای محاصره فناوری هسته‌ای ایران را نمادی از استانداردهای دوگانه غرب دانست و تأکید کرد: فعالیت هسته‌ای، حق قانونی ایران بر اساس ضوابط NPT است.
شخص رافائل گروسی و گزارش های آژانس باعث حمله آمریکا به ایران شد/ عضو کمیسیون امنیت ملی: اسرائیل ۲۵۰ کلاهک هسته‌ای دارد و هیچ نظارتی بر آن‌ها نمی‌شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اسماعیل کوثری با اشاره به بیانیه ضدایرانی آمریکا و تروئیکای اروپایی مبنی بر جلوگیری از انتقال مواد و فناوری‌های هسته‌ای به ایران، گفت: آمریکا و اروپا طی چهار دهه پس از انقلاب همواره در پی اقدامات ضدایرانی بوده‌اند؛ چرا که انقلاب اسلامی با بیرون راندن مستشاران آن‌ها، ضربه‌ای سخت به منافع غرب وارد کرد.

به روایت خانه ملت، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تأکید کرد: پیش از انقلاب، آمریکا پذیرفته بود که ایران برای تأمین نیازهای انرژی خود به ظرفیتی در حدود ۲۰ هزار مگاوات از طریق اورانیوم غنی‌شده نیاز داشته باشد؛ لذا تلاش فعلی ما برای دستیابی به این سطح از توانمندی، یک الزام اساسی و حق قانونی است که باید محقق شود.

وی با اشاره به بخشی از این بیانیه مربوط به ضرورت همکاری ایران و آژانس، علت تعلیق این همکاری‌ها را عملکرد منفی آژانس دانست و تأکید کرد: شخص رافائل گروسی و بازرسان آژانس با ارائه گزارش‌های کذب از فعالیت‌های هسته‌ای ایران به شورای حکام، در واقع به دنبال فراهم کردن بستر و مجوز لازم برای حمله آمریکا به ایران بوده‌اند.

نماینده مردم تهران در مجلس، با رد ادعاهای غرب در مورد برنامه هسته‌ای ایران، این فشارها را مغایر با قوانین آژانس دانست و تأکید کرد: فعالیت‌های ایران کاملاً قانونی و تحت نظارت بازدیدهای میدانی گروسی و بازرسان آژانس بوده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با نفی اثرگذاری تهدیدهای غرب تأکید کرد: دوران هراس‌افکنی با ناوهای جنگی و بیانیه‌های توخالی به پایان رسیده است. ایران طی ۴۸ سال گذشته ثابت کرده که هر توطئه‌ای از سوی آمریکا و اروپا را خنثی می‌کند و هرگز اجازه نمی‌دهد کسی بر سرنوشت این ملت حاکم شود.

وی در پایان افزود: این تلاشی‌های مذموم، تنها چهره واقعی غرب را پیش چشم جهانیان رسوا می‌کند. دشمن باید بداند که هرگونه خطای محاسباتی یا اشتباه در برخورد با ایران، ضربه‌ای به مراتب سنگین‌تر و ویرانگرتر از گذشته را برای آن‌ها به همراه خواهد داشت.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.