کد خبر 721489
۱۴۰۵/۰۷/۱۶ ۰۸:۱۶

سوریه مشارکت نظامی در جنگ علیه انصارالله را رد کرد

ساعت 24 - مقام‌های دمشق ضمن اعلام حمایت از عربستان، گزارش‌ها درباره درخواست ریاض برای اعزام نیروهای سوری به یمن برای جنگ با انصارالله را تکذیب کردند.
سوریه مشارکت نظامی در جنگ علیه انصارالله را رد کرد

به گزارش ایلنا، وزارت اطلاع‌رسانی سوریه با تأکید بر اینکه سیاست دمشق بر پایه «ثبات، صلح و همکاری» است، اعلام کرد سوریه در برابر تهدیدهای علیه امنیت و ثبات عربستان، قاطعانه در کنار این کشور ایستاده است.

دمشق در واکنش به گزارش‌ها درباره احتمال اعزام نیروهای سوری به عربستان یا یمن تأکید کرد هرگونه همکاری نظامی با کشورهای شریک، تنها از طریق کانال‌های رسمی و چارچوب‌های دوجانبه انجام خواهد شد.

احمد موفق زیدان، مشاور رسانه‌ای ریاست‌جمهوری سوریه نیز گزارش‌های مربوط به درخواست عربستان برای اعزام نیروهای سوری به این کشور یا یمن را «دروغ و بی‌اساس» خواند و گفت: «امنیت عربستان و کشورهای خلیج فارس، امنیت سوریه است.»

این موضع‌گیری پس از آن صورت گرفت که رویترز به نقل از مقام‌های آمریکایی و سوری از بررسی جدی احتمال کمک نظامی دمشق به عربستان در بحبوحه تشدید درگیری‌ها با انصارالله یمن خبر داده بود.

پایگاه «آکسیوس» نیز مدعی شده بود عربستان و سوریه درباره اعزام نیروهای سوری به یمن گفت‌وگو کرده‌اند، اما احمد الشرع، رئیس‌ دولت انتقالی سوریه هنوز تصمیم نهایی در این‌باره نگرفته است.

همزمان، عربستان از حملات به فرودگاه‌های ابها و ملک خالد خبر داد که بنا بر اعلام مقام‌های سعودی، در مجموع سه کشته و ۳۶ زخمی بر جا گذاشته است. سخنگوی ائتلاف سعودی نیز از انهدام سکوی پرتاب موشک‌های بالستیک مورد استفاده در حمله به ریاض خبر داد.

 

انتهای پیام/

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.