کد خبر 722680
۱۴۰۵/۰۷/۱۷ ۱۴:۰۶

دیدار روسای جمهوری ایران و آذربایجان در ترکمنستان

ساعت 24 - تهران- ایرنا- رئیس‌جمهور ایران و همتای آذربایجانی‌اش، به‌مناسبت برگزاری اجلاس سران کشورهای مشترک‌المنافع و نشست محیط زیستی دریای خزر در ترکمنستان، ملاقات و تبادل نظر کردند.
دیدار رؤسای جمهور ایران و جمهوری آذربایجان در ترکمنستان

بر اساس گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران و «الهام علی‌اف» رئیس‌جمهوری آذربایجان در حاشیه نشست سران کشورهای مشترک‌المنافع و اجلاس زیست‌محیطی خزر که در ترکمنستان برگزار شد، به تبادل نظر و گفتگو پرداختند.

در این نشست، وضعیت کنونی روابط دوجانبه و وضعیت همکاری‌های مشترک میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان مورد بررسی دقیق قرار گرفت. طرفین با تأکید بر حسن همجواری و روابط مثبت دو کشور، ضرورت بهره‌برداری از تمامی ظرفیت‌های موجود برای ارتقاء و تعمیق روابط دوجانبه در زمینه‌های متعدد را مورد تأکید قرار دادند.

رؤسای جمهور دو کشور همچنین با ارزیابی توافقات و پروژه‌های مشترک، بر لزوم تسریع در اجرای توافقات قبلی، تکمیل پروژه‌های جاری و strengthen زمینه‌های همکاری‌های دوجانبه تأکید نمودند.

در این دیدار، تأکید زیادی بر عزم مشترک دو کشور برای گسترش و تقویت همکاری‌ها در تمامی حوزه‌های مورد علاقه، از جمله عرصه‌های اقتصادی، تجاری، ترانزیتی و منطقه‌ای صورت گرفت. همچنین تلاش برای ادامه رایزنی‌ها و گفتگوهای سازنده میان مقام‌های دو کشور به منظور پیشبرد اهداف مشترک و تقویت ارتباطات دوستانه میان تهران و باکو، در کانون توجه قرار داشت.

به گزارش ایرنا، «رئیس‌جمهور پزشکیان» روز پنج‌شنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۵ به منظور شرکت و سخنرانی در نشست شورای سران کشورهای مستقل مشترک المنافع (ICS) - به عنوان میهمان ویژه - و همچنین شرکت و سخنرانی در اجلاس زیست‌محیطی سران کشورهای ساحلی دریای خزر، وارد شهر ترکمن‌باشی ترکمنستان شد.

قرار است که رئیس‌جمهور در حاشیه این دو اجلاس با سران برخی کشورهای حاضر به تبادل نظر و گفتگو بپردازد. همچنین بازدید از نمایشگاه دستاوردهای کشورهای مستقل مشترک المنافع و جمهوری اسلامی ایران از دیگر برنامه‌های سفر پزشکیان به ترکمنستان خواهد بود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.