کد خبر 100000006133
۱۴۰۵/۰۵/۱۷ ۰۷:۲۵

مقام آمریکایی: نمی‌گذاریم ایران در تنگه هرمز عوارض وضع کند

ساعت 24 - یکی از مقام‌های آمریکایی در گفت‌وگو با وال‌استریت ژورنال تصریح کرد که واشنگتن هیچ توافقی درباره تنگه هرمز را که بر اساس آن ایران بتواند از کشتی‌ها عوارض دریافت کند یا مانع عبور آنها شود، نخواهد پذیرفت.
مقام آمریکایی: اجازه نمی‌دهیم ایران در تنگه هرمز عوارض بگیرد

به نقل از ایلنا، روزنامه وال‌استریت ژورنال در گزارشی به استناد گفته‌های یک مقام آمریکایی اعلام کرد که دولت ترامپ با هر نوع توافقی درباره تنگه هرمز که بر اساس آن ایران بتواند از کشتی‌ها عوارض دریافت کند یا مانع عبور آنها شود، مخالفت خواهد کرد.

این مقام آمریکایی تأکید کرده است که هر مسیر تعیین‌شده برای کشتیرانی در تنگه هرمز باید ماهیتی موقت داشته باشد و نباید به‌عنوان پذیرش حقی دائمی برای ایران در زمینه کنترل رفت‌وآمد در این گذرگاه دریایی تلقی شود.

وال‌استریت ژورنال همچنین با اشاره به اظهارات چند مقام آمریکایی نوشت در متن پیش‌نویس یک توافق احتمالی، برای کشتی‌های ورودی مسیری موقت در نزدیکی سواحل ایران و برای کشتی‌های خروجی نیز مسیری جداگانه در مجاورت سواحل عمان پیش‌بینی شده است.

با این وجود، مقام‌های آمریکایی پذیرفته‌اند که اجرای چنین سازوکاری ممکن است در عمل به ایران مجال دهد نفوذ بیشتری بر تنگه هرمز اعمال کند؛ اما با این حال، آن را در شرایط کنونی مناسب‌ترین راهکار برای سامان‌دهی تردد در این آبراه می‌دانند.

 

انتهای پیام/
برچسب‌ها:

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک