در پیشگیری از زوال عقل موثر است.
انجام تمرینات هوازی سبک در افرادی که از اختلالات و مشکلات حافظه رنج می برند، می تواند علائم زوال عقل را کاهش دهد. مطالعات نشان می دهند که پیاده روی منظم و روزانه و انجام فعالیت های بدنی سبک هوازی حداقل سه بار در هفته، به طور کلی موجب بهبود عملکرد و فرایند های ذهنی خواهد شد.

پیاده روی روزانه به بهبود عملکرد قلب کمک می کند.
قلب شما، عضوی از بدن شماست که بیشترین سود را از پیاده روی روزانه خواهد برد. پیاده روی به قلب در گردش بهتر خون کمک می کند و باعث بهبود عملکرد سیستم قلب و عروق خواهد شد که در نهایت به کاهش مشکلات و بیماری های قلبی و مرگ و میر ناشی از آن خواهد انجامید.

احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.
بر اساس مطالعه ای که در سال 2018 انجام شده، پیاده روی می تواند در فرایند درمان سرطان کمک مهمی باشد چون باعث کاهش احساس خستگی ناشی از درمان می شود. نتایج این مطالعه نشان می دهد یک پیاده روی 180 دقیقه ای در طول هفته در فرایند درمان و پیشگری از سرطان پستان در زنان و روده بسیار موثر خواهد بود.

وضعیت روحی شما را بهبود می بخشد.
بر اساس مطالعات انجام شده افرادی که عادت به پیاده روی روزانه و انجام تمرینات ورزشی دارند، خلق و خوی بهتری نسبت به سایر افراد دارند. بنابراین توصیه می شود در شرایط وجود تنش های احساسی، خستگی های ذهنی، علائم افسردگی و در مواجهه با استرس، به پیاده روی در هوای باز بپردازید.

باعث افزایش سطح ویتامین D در بدن می شود.
مطالعات نشان می دهند که پیاده روی در زیر نور خورشید، در جذب ویتامین D به بدن کمک می کند. ویتامین D، به استخوان ها اجازه جذب کلسیم و فسفر می دهد که به استحکام سیستم اسکلتی بدن منجر می شود.

اختلالات جنسی در مردان را بهبود می بخشد.
مردانی که روزانه پیاده روی می کنند، زندگی جنسی موفق تری نسبت به سایر مردان دارند. مطالعات نشان می دهند داشتن پیاده روی روزانه به عنوان یک فعالیت معمول فیزیکی، اختلالات نعوظ را در مردان کاهش می دهد. البته در زنان هم پرداختن به پیاده روی روزانه، در داشتن زندگی جنسی فعال و با سطح بالاتری از ضایت بسیار موثر است.

بهداشت نیوز