دستگیری دو زن سارق در شاهرود با اعتراف به ۹ مورد سرقت طلا از چند استان
سرهنگ علیرضا شائینی در تشریح این واقعه اعلام کرد: با گزارش چندین فقره سرقت طلاجات از طلافروشیهای شهر شاهرود، این موضوع به شکل ویژه در دستور کار مأموران کلانتری ۱۱ آزادی قرار گرفت.
وی ادامه داد: تیم ویژه پلیس با انجام مجموعهای از اقدامات و تکنیکهای خاص و همچنین استفاده از توانمندیهای اطلاعاتی خود، موفق به شناسایی دو سارق زن شد که قصد داشتند به شیوهای جدید به یک واحد طلافروشی در این شهرستان دستبرد بزنند و پس از انجام هماهنگیهای قانونی، آنان را بازداشت کردند.
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان شاهرود در ادامه افزود: سارقان بازداشت شده دارای سوابق کیفری و غیربومی بودند و در خلال بازجوییهای تخصصی، به ارتکاب ۹ فقره سرقت طلاجات از طلافروشیهای چندین استان همجوار و همچنین شهرستان شاهرود اذعان کردند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی استان سمنان در روز جاری (سهشنبه ۲۰ مرداد)، سرهنگ شائینی خاطرنشان کرد: مجرمان دستگیر شده به همراه پرونده تشکیل شده، جهت طی مراحل قانونی به مرجع قضایی ارجاع داده شدند.
انتهای پیام