کد خبر 674205
۱۴۰۵/۰۵/۲۶ ۰۸:۵۸

کالاهای روسی در معرض خطر: تحریم‌های جدید و بی‌سابقه اروپا در پاییز به اجرا درمی‌آید

ساعت 24 - مسولی که در مسئولیت سیاست خارجی اتحادیه اروپا قرار دارد، بیان کرد که این اتحادیه در نظر دارد در ماه‌های پیش رو دامنه محدودیت‌های اقتصادی علیه روسیه را به‌طور چشمگیری افزایش دهد.
کالاس روسیه را تهدید کرد: تحریم‌های بی‌سابقه اروپا در پاییز اعمال می‌شود

طبق گزارش ایلنا، کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مصاحبه‌ای با روزنامه آلمانی «دی‌ولت» بیان کرد: «تحریم‌هایی که از سوی اتحادیه اروپا وضع شده، تا کنون هزینه‌های سنگینی به روسیه تحمیل کرده و بیش از یک تریلیون یورو (۱.۱۶ تریلیون دلار) از منابع مالی که برای ماشین جنگی روسیه استفاده می‌شود، از این کشور خارج شده است. من در پاییز، وسیع‌ترین فهرست تحریم‌ها از زمان شروع جنگ را به معرفی خواهم گذاشت.»

وی ادامه داد: «با تصویب این تحریم‌ها، تعداد کل نهادهای تحت تحریم روسی به طور فوری یک‌سوم افزایش خواهد یافت. فشار باید به طور مستمر شدت بگیرد تا مسکو به جنگش خاتمه دهد.»

کالاس در خصوص زمان دقیق اجرای این بسته جدید تحریمی یا جزئیات آن توضیح بیشتری ارائه نکرد.

پیش‌تر در ماه ژوئیه، اتحادیه اروپا جدیدترین بسته تحریمی خود علیه روسیه را به تصویب رسانده بود که اقداماتی را در خصوص بخش بانکی و شبکه‌های ارزهای دیجیتال این کشور اعمال می‌کرد.

 

انتهای پیام/

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.