کد خبر 713614
۱۴۰۵/۰۷/۰۷ ۱۷:۳۵

بانک مسکن؛ کفایت سرمایه و پایداری در سوددهی

ساعت 24 - پس از انتشار اخبار مربوط به زیان خالص بانک مسکن در سال ۱۴۰۳، داده‌های جدید موجود در صورت‌های مالی این بانک، نمایی متفاوت از عملکرد مالی آن به نمایش می‌گذارد.
بانک مسکن؛ کفایت در سرمایه و ثبات در سودآوری

طبق گزارش خبرگزاری مهر از معاونت ارتباطات بانکی، بر مبنای اطلاعات منتشر شده، با در نظر گرفتن تلاش‌های مستمر مدیران ارشد بانک مسکن و تاثیرات مثبت آن در سال‌های گذشته، این بانک در سال جاری به سود خالصی معادل ۸.۶ هزار میلیارد تومان دست یافته است. علاوه بر این، طبق صورت‌های مالی تایید شده در مجمع عمومی برای سال مالی ۱۴۰۴، فعالیت‌های بانک با دستیابی به سود انباشته، ارتقاء حقوق مالکانه و افزایش نسبت کفایت سرمایه به رقم ۱۲.۷۸ درصد پیش رفته است.

با تایید صورت‌های مالی سال ۱۴۰۴ و بازنگری صورت‌های مالی سال ۱۴۰۳ در مجمع عمومی، اطلاعات قبلی درباره وضعیت مالی بانک در سال ۱۴۰۳ دیگر به عنوان مبنای گزارش‌های مالی این بانک قابل قبول نیست.

از این رو، تجدید ارائه صورت‌های مالی نمایی نو از فعالیت‌های مالی بانک مسکن در سال ۱۴۰۳ را به نمایش می‌گذارد؛ نمایی که در آن، سودآوری و بهبود شاخص‌های مالی به جایگزینی ارقام قبلی پرداخته است.

202609106608107190

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.