کد خبر 686704
۱۴۰۵/۰۶/۰۹ ۱۵:۰۴

بانک مسکن علی‌رغم چالش‌های اقتصادی، سالی رضایت‌بخش را تجربه کرد

ساعت 24 - باقری در حاشیه مجمع عمومی عادی سالانه بانک مسکن، به بررسی عملکرد این بانک در ارائه خدمات در شرایط اقتصادی موجود پرداخت و با اشاره به تحمیل دو جنگ بر کشور، نتایج حاصله را مثبت ارزیابی کرد.
بانک مسکن با وجود دشواری‌های اقتصادی، سال مطلوبی را پشت سر گذاشت

طبق گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا، امیرباقری ضمن قدردانی از زحمات مدیران و کارکنان بانک مسکن، بیان کرد: این بانک با وجود چالش‌های اقتصادی، سالی موفق را پشت سر گذاشته و با بهینه‌سازی مدیریت منابع و مصارف، تا حدی ناترازی‌های موجود را برطرف کرده است.

نتایج مثبت در مدیریت منابع

وی افزود: یکی از شاخص‌های کلیدی عملکرد بانک مسکن، کاهش میزان اضافه‌برداشت از بانک مرکزی به صفر است؛ همچنین در این دوره، سپرده‌های بانک با رشد ۵۶ درصدی همراه بوده که نشان‌دهنده دستاورد چشمگیری است.

تاکید بر ادامه تقویت سرمایه بانک مسکن

معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی پیرامون حمایت وزارت امور اقتصادی و دارایی برای افزایش سرمایه بانک مسکن توضیح داد: در سال گذشته، ۱۲.۵ هزار میلیارد تومان به سرمایه این بانک افزوده شد و نسبت کفایت سرمایه آن نیز به حدود ۱۲ تا ۱۳ درصد افزایش یافت.

وی بر ضرورت تقویت ابزارهای تأمین مالی در حوزه مسکن و ارتقای توان تسهیلات‌دهی بانک به کمک وزارت اقتصاد و دارایی و وزارت راه و شهرسازی تأکید کرد و افزود: برنامه‌ریزی شده است که در سال جدید با استفاده از ظرفیت‌های سود انباشته، تجدید ارزیابی دارایی‌ها و تأمین منابع نقدی، روند تقویت سرمایه بانک مسکن ادامه یابد تا این بانک بتواند خدمات بهتری را به متقاضیان و حوزه مسکن ارائه کند.

توسعه ابزارهای تأمین مالی مسکن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است

باقری همچنین بر لزوم اصلاح و توسعه ابزارهای تأمین مالی در بازار پول و سرمایه، تجهیز منابع و طراحی شیوه‌های اعتباری و اقساطی متناسب با نیازهای بخش مسکن تأکید کرده و خاطرنشان ساخت: این اقدامات می‌تواند به بهبود ایفای تعهدات این بانک در تأمین مالی پروژه‌های مسکن، از جمله نهضت ملی مسکن، کمک نماید.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.