کد خبر 719219
۱۴۰۵/۰۷/۱۳ ۱۷:۰۰

دو نتیجه نهایی استقلال فردا مشخص خواهند شد

ساعت 24 - فردا نشست هیات‌مدیره هلدینگ خلیج فارس به منظور روشن شدن وضعیت مدیریتی باشگاه استقلال برگزار می‌شود و احتمال دارد در ترکیب هیات‌مدیره و مدیرعاملی این تیم تغییراتی ایجاد گردد.
دو خروجی قطعی استقلال فردا تعیین تکلیف می‌شوند

فردا جلسه‌ای توسط هیات‌مدیره هلدینگ خلیج فارس به منظور بررسی وضعیت مدیریتی باشگاه استقلال برگزار خواهد شد که در آن تغییراتی در ترکیب اعضای هیات‌مدیره و همچنین مدیرعامل این باشگاه به وقوع خواهد پیوست.

گمانه‌زنی‌ها نشان می‌دهد که علی نظری جویباری و حسین علوی‌مقدم، که در مردادماه امسال و به موجب تصمیم علی تاجرنیا به هیات‌مدیره استقلال پیوسته بودند، ممکن است جایشان را به دو عضو جدید واگذار کنند.

علاوه بر این، یکی دیگر از موضوعات مهم این جلسه، تعیین وضعیت مدیریت باشگاه استقلال است. دوران سرپرستی علی تاجرنیا در مقام مدیرعامل به پایان خواهد رسید، با این حال او به فعالیت خود به عنوان رئیس هیات‌مدیره در باشگاه استقلال ادامه خواهد داد.

هیچ‌یک از اعضای فعلی هیات‌مدیره استقلال در جلسه فردا حاضر نخواهند شد و تصمیمات مربوط به تغییرات مدیریتی به تصمیم مدیران هلدینگ صورت خواهد گرفت.

در روزهای اخیر، چند نام برای پست مدیرعاملی استقلال مطرح شده است، اما پیگیری‌ها نشان از آن دارد که این موارد صحیح نیستند، زیرا فرآیند استعلام نامزدها به این سادگی نیست و زمان زیادی را می‌طلبد.

بیشتر بخوانید: ورود فوری ای‌اف‌سی به پرونده جنجالی یاسر آسانی؛ هیچ‌کس قانع نشد، فوراً مدارک را ارسال کنید!

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.