کد خبر 719781
۱۴۰۵/۰۷/۱۴ ۱۰:۰۸

مجازات افشای اطلاعات و آمار رسمی منتشرنشده کشور برای بیگانگان تعیین شد

ساعت 24 - تهران - ایرنا - نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رای خود تصمیم گرفته‌اند که افرادی که بدون کسب مجوز قبلی، اقدام به ارائه اطلاعات، گزارش‌ها، داده‌ها یا آمار رسمی که هنوز منتشر نشده‌اند، به بیگانگان نمایند، به حبس درجه چهار محکوم شوند.
مجازات افشای اطلاعات و آمار رسمی منتشرنشده کشور برای بیگانگان تعیین شد

به نقل از خبرنگار سیاسی ایرنا، در جلسه‌ای که امروز سه‌شنبه (۱۴ مهرماه) به‌صورت وبیناری در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، بررسی ادامه گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستور کار قرار گرفت و ماده ۲۰ این طرح به تصویب نمایندگان رسید.

طبق ماده ۲۰، هر فردی که به واسطه شغل، سمت یا مأموریت قانونی خود به اطلاعات، گزارش‌ها، داده‌ها که هنوز به‌طور رسمی منتشر نشده دسترسی پیدا کرده و یا از طریق ارتباطات حرفه‌ای مستقیم با افرادی که دارای مشاغل مرتبط هستند، آگاهی یافته است، در صورت انتقال این اطلاعات به کارگزار بیگانه بدون مجوز قبلی از سامانه، در صورتی که برای رفتار وی در این قانون یا سایر قوانین مجازات شدیدتری مشخص نشده باشد، به حبس درجه چهار و محرومیت دائمی از سمت شغلی که به واسطه آن به اطلاعات دست یافته یا اطلاعات را ارائه کرده است، محکوم خواهد شد.

بر اساس تبصره این ماده، هر فردی که به‌طور غیرقانونی اطلاعات طبقه‌بندی شده (محرمانه یا سری) را برای کارگزار یا تبعه بیگانه افشا، منتشر یا منتقل کند و در نتیجه این اقدام آسیب یا خسارتی به امنیت یا منافع ملی کشور وارد آید، به حبس و جزای نقدی درجه چهار محکوم خواهد شد.

این گزارش همچنین حاکی است که در حین بررسی ماده ۲۰، پیشنهاداتی برای اصلاح و رفع ابهام از سوی حسینعلی دلیگانی، نماینده مردم شاهین شهر و میمه مطرح شد که با موافقت نمایندگان نیز همراه بود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.