کد خبر 719932
۱۴۰۵/۰۷/۱۴ ۱۱:۳۳

وزارت اطلاعات، شهروندان ایرانی را از گفتگو با رسانه‌های معاند منع کرد/ چه افرادی از این قاعده مستثنی هستند؟

ساعت 24 - وکلای ملت در جلسه علنی امروز، سه‌شنبه ۱۴ مهرماه، با ۱۷۴ رأی مثبت به ماده ۲۲ لایحه مقابله با نفوذ بیگانگان رأی دادند.
اتباع ایرانی از مصاحبه با رسانه های معاند از نظر وزارت اطلاعات منع شدند/ چه کسانی مستثنا شدند؟

طبق گزارش منتشره از خبرگزاری خبرآنلاین، نمایندگان در جلسه علنی امروزشان (سه‌شنبه، ۱۴ مهرماه) مجلس شورای اسلامی که به طور آنلاین برگزار گردید، در بررسی طرح مقابله با نفوذ بیگانگان، با ماده ۲۲ این طرح با ۱۷۴ رأی موافق، ۶ رأی مخالف و ۲ رأی ممتنع از مجموع ۲۶۳ نماینده حاضر در جلسه به تصویب رساندند.

بر اساس گزارش خانه ملت، در متن ماده ۲۲ این طرح ذکر شده است: شرکت و مصاحبه اتباع ایرانی با رسانه‌ها یا پلتفرم‌های رسانه‌ای که به عنوان «معاند» از سوی وزارت اطلاعات شناسایی شده و به طور عمومی اعلام می‌شوند، یا تحت مدیریت و بودجه کارگزارانی است که با دولت‌های سطح یک یا دو مرتبط هستند، تنها در صورت رعایت الزامات این قانون مجاز بوده و در غیر این صورت مشمول یک یا چند مجازات از مصادیق درجه شش مندرج در ماده (۱۹) قانون مجازات اسلامی خواهند شد. مقامات از مفاد این ماده مستثنی هستند.

۲۹۲۲۱

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.