کد خبر 721039
۱۴۰۵/۰۷/۱۵ ۱۲:۲۷

روش انگیزشی سهراب در آستانه بازی بزرگ در تبریز +عکس

ساعت 24 - سهراب بختیاری‌زاده در تمرین روز گذشته استقلال پا به توپ شد و در آستانه دیدار حساس با تراکتور، در کنار بازیکنانش فضای متفاوتی را در تمرین آبی‌پوشان ایجاد کرد.
روش انگیزشی سهراب در آستانه بازی بزرگ در تبریز +عکس

تمرین شاداب استقلال در روز سه‌شنبه ۱۴ مهر با حضور پا به توپ سرمربی این تیم همراه بود؛ سهراب بختیاری‌زاده که این روزها در آستانه یکی از مهم‌ترین بازی‌های فصل قرار دارد، برای دقایقی در جمع بازیکنانش فوتبال بازی کرد.

سرمربی ۵۲ ساله استقلال که طی هفته‌های اخیر توانسته توجه کارشناسان را به عملکرد تیمش جلب کند، روز گذشته در بخشی از تمرین در برنامه‌های توپی کنار بازیکنان حضور پیدا کرد تا فضای تمرین از حالت همیشگی خارج شود.

هوای ابری و نسبتاً خنک تهران در ظهر سه‌شنبه ۱۴ مهر، شرایطی را فراهم کرد تا بختیاری‌زاده نیز همراه با شاگردانش پا به توپ شود و خاطرات روزهای فوتبالش را زنده کند؛ بازیکنی که در جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان برای تیم ملی ایران گلزنی کرده بود.

در تصاویر منتشرشده از تمرین استقلال، بختیاری‌زاده در حال ارسال پاس سرضرب با روی پا برای بازیکن کناری دیده می‌شود؛ بخشی از تمرین که به نظر می‌رسید آبی‌پوشان با قرار دادن موانعی بین خود، یک بازی متفاوت و شبیه والیبال با پا را انجام می‌دادند.

سهراب بختیاری زاده

حالا بختیاری‌زاده در شرایطی استقلال را برای دیدار با تراکتور آماده می‌کند که تیمش با ۱۵ امتیاز در رده دوم جدول قرار دارد و هنوز در لیگ برتر شکست نخورده است. او امیدوار است همان فضای خوب تمرینات در بازی حساس پنجشنبه نیز به تیمش کمک کند.

یادآور می‌شود؛ دیدار تیم‌های تراکتور و استقلال پنجشنبه ۱۶ مهر از ساعت ۱۷ در ورزشگاه یادگار امام تبریز آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: نقشه ویژه بختیاری‌زاده برای تراکتور؛ استقلال ۵ دفاعه می‌شود

تمرین استقلال

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.