کد خبر 722019
۱۴۰۵/۰۷/۱۶ ۱۷:۰۷

شکست غیرمنتظره نساجی در نیمه اول

ساعت 24 - تیم ذوب آهن در نیمه‌ای که بارها دروازه‌اش از سوی حریف مورد تهدید قرار گرفت، با عنوان تیم پیروز به رختکن رفت.
باخت باورنکردنی نساجی در نیمه اول

بر اساس گزارش "ورزش سه"، نیمه اول دیدار میان نساجی و ذوب‌آهن در حالی به نفع شاگردان ویسی به پایان رسید که کنترل کامل بازی در اختیار میزبان بود، اما یک اشتباه فردی، بهای سنگینی برای تیم قائم‌شهری به همراه داشت.

شاگردان سعید دقیقی با شروع طوفانی بازی را به پیش بردند و در همان دقایق ابتدایی با تلاش جواد آقایی‌پور در دقایق 8 و 25 موفق به خلق موقعیت‌های مناسبی شدند که نتوانستند آنها را به گل تبدیل کنند. در دقیقه 36 نیز شوت ناگهانی افشین صادقی توسط داود نوشی‌صوفیانی با واکنش بی‌نظیری مهار شد. بدشانسی نساجی در دقایق پایانی نیمه اتفاق افتاد؛ جایی که ابتدا ضربه فنی علی نصیری در دقیقه 38 به تیرک عمودی برخورد کرد و سپس در دقیقه 45، شوت اکروباتیک و فوق‌العاده پوریا رضازاده تیرک افقی دروازه ذوب‌آهن را به لرزه درآورد.

در سمت مقابل، تیم ذوب‌آهن با استفاده حداکثری از تنها اشتباه فاحش خط دفاعی نساجی توانست به گل برسد. در دقیقه 18، ارسال ایستگاهی علی شجاعی با خروج ناموفق و دفع ناقص علیرضا جعفرپور همراه بود و در نتیجه رحمان جعفری با یک بغل‌پای ساده، دروازه خالی را باز کرد؛ گلی که پس از وقفه 4 دقیقه‌ای و بررسی دقیق توسط VAR به تأیید رسید.

البته نساجی در دقیقه 39 با شوت زیبا و تکنیکی سرآبادانی توانست به گل تساوی نزدیک شود، اما بعد از بررسی دوباره صحنه، مشخص شد که پاس ارسالی علیرضا اعرابی در لحظه‌ای ارسال شده که توپ از خط عرضی زمین خارج شده است. بنابراین نتیجه دوباره به همان یک بر صفر تغییر یافت.

2546599

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.