رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 99114

فرار راننده پژو پس از کشتن عابر پیاده

ساعت 24- رییس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از تصادف مرگبار یک دستگاه سواری ۲۰۶ با عابر پیاده در بزرگراه یاسین خبر داد.

فرار راننده پژو پس از کشتن عابر پیاده
سرهنگ مراد مرادی در این باره گفت: در ساعت ۱۱:۴۴ امروز شنبه یک دستگاه سواری ۲۰۶ در مسیر شمال به جنوب بزرگراه یاسین در حال حرکت بود که در محدوده ورودی به بزرگراه شهیدبابایی با یک عابر پیاده برخورد کرده و از محل متواری شد.

وی با بیان اینکه در پی این حادثه عابر پیاده در دم جان خود را از دست داده است، ادامه داد: علت این حادثه در حال بررسی است و ضمن اینکه با توجه به فرار راننده ۲۰۶ پرونده‌ای در این رابطه تشکیل و در کلانتری ۱۴۶ حکیمیه رسیدگی به آن در جریان است.

رییس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ تصریح کرد: با استفاده از دوربین‌های کنترل ترافیک و مشخصات موجود راننده پژو ۲۰۶ به زودی دستگیر خواهد شد و بهتر است این فرد با معرفی خود به پلیس از جرمی که انجام داده کم کند.

مرادی همچنین از عابران پیاده خواست برای عبور از عرض بزرگراه‌ها و معابر از پل‌های عابر پیاده استفاده کرده یا از روی خط‌کشی عابر عبور کنند.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها