رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 1010

استاندار گلستان:

باید جاذبه شغل دولتی کاهش یابد

سایت خبری تحلیلی ساعت 24- استاندار گلستان جاذبه مشاغل دولتی را در جامعه بالا و توصیه بخشنامه ای برای کاهش آن را ناممکن دانست و گفت: باید برای کاهش جاذبه کار دولتی، فعالیت های فرهنگی و اقتصادی انجام شود.

باید جاذبه شغل دولتی کاهش یابد
حسن صادقلوˈ در جلسه شورای تحول اداری این استان افزود: تا زمانی که جاذبه کار دولتی به عنوان شغل پایدار وجود دارد، تقاضا برای کسب این نوع مشاغل وجود خواهد داشت. اگر برای شغلی تعریف داریم باید منزلت و درآمد آن هم تعریف شود تا امروز در استان شاهد نباشیم که تنها ۴/۳ درصد بخش صنعت، جمعیت بالای ۱۰۰ و زیر ۵۰۰ فعال دارد و تنها پنج درصد بخش صنعت دارای ۵۰ کارگر به بالاست.
و ی کارگر اندک را نشان دهنده نداشتن پول در گردش بنگاه های اقتصادی خواند و گفت: تا زمانی که منزلت بخشی، پایداری و درآمد در شغل های دیگر رخ ندهد با این مشکلات مواجه خواهیم بود.
صادقلو نبود اراده ملی برای حل مسائل و رفع معضلات را باعث ایجاد مشکل برای نظام های سیاسی برشمرد و افزود: ما در عرصه بین المللی می خواهیم الگویی اسلامی ارایه دهیم اما تا زمانی که تصمیم و اراده ملی نباشد نمی توان به نتایج دلخواه و هدف اصلی رسید.در کارها و برنامه های ما باید اراده ملی باشد و تأکید بر اجرای صحیح امور داشته باشیم .
به گفته وی هر جا و در هر کاری که عزم ملی وجود داشته باشد، امور رو به جلو و پیشرفت خواهد بود که نمونه آن را در اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها شاهد بودیم.صادقلو با بیان این که مدیرپروری خود یک شاخص است و با دوره عمومی و دانش مدیریت نمی توان یک مدیر ساخت تاکید کرد: مدیریت استعداد است که البته وجه علمی هم دارد.
وی ضمن اشاره به فربه بودن دولت و نقشه راه اصلاح نظام اداری کشور گفت: باید مسئله اصلاح نظام اداری با اندام استانی بررسی شود اگر چنان چه این بررسی صورت نپذیرد افقی ترسیم نخواهد شد. اگر چه عدالت و دانش محوری باید از اصول استقرار مدیران باشد اما توجه به ایجاد مراکزی برای آماده سازی مدیران لایق در راستای آرمان های جمهوری اسلامی مانند مرکز تربیت معلم، لازم و ضروری است.
صادقلو یکی از رویکردهای اصلی دولت را در سال ۹۳ اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی عنوان کرد.
در اصل‏ چهل و چهارم قانون اساسی آمده است : نظام‏ اقتصادی‏ جمهور اسلامی‏ ایران‏ برپایه‏ سه‏ بخش‏ دولتی‏، تعاونی‏ و خصوصی‏ با برنامه‏ریزی‏ منظم‏ و صحیح‏ استوار است‏.بخش‏ دولتی‏ شامل‏ کلیه‏ صنایع بزرگ‏، صنایع مادر، بازرگانی‏ خارجی‏، معادن‏ بزرگ‏، بانکداری‏، بیمه‏، تأمین‏ نیرو، سدها و شبکه‏ های‏ بزرگ‏ آبرسانی‏، رادیو و تلویزیون‏، پست‏ و تلگراف‏ و تلفن‏،هواپیمایی‏، کشتیرانی‏، راه‏ و راه‏ آهن‏ و مانند اینها است‏ که به‏ صورت‏ مالکیت‏ عمومی‏ و در اختیار دولت‏ است‏. بخش‏ خصوصی‏ شامل‏ آن‏ قسمت‏ از کشاورزی‏، دامداری‏، صنعت‏، تجارت‏ و خدمات‏ می‏ شود که‏ مکمل‏ فعالیت های‏ اقتصادی‏ دولتی‏ و تعاونی‏ است‏.
مالکیت‏ در این‏ سه‏ بخش‏ تا جایی‏ که‏ با اصول‏ دیگر این‏ فصل‏ مطابق‏ باشد و از محدوده‏ قوانین‏ اسلام‏ خارج‏ نشود و موجب‏ رشد و توسعه‏ اقتصادی‏ کشور گردد و مایه‏ زیان‏ جامعه‏ نشود مورد حمایت‏ قانون‏ جمهوری‏
اسلامی‏ است‏. تفصیل‏ ضوابط و قلمرو و شرایط هر سه‏ بخش‏ را قانون‏ معین‏ می‏ کند.
ایرنا
نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها