رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 653553

صخره تندروهای آمریکایی برابر مذاکرات

ساعت 24 - یک عضو حزب اعتدال و توسعه، تاکید کرد: امروز بزرگ ترین چالش پیش روی مذاکرات ایران و آمریکا کسانی هستند که منافع آنان به خطر افتاده و در حال ماهی گیری از رابطه گل آلود ایران و آمریکا بوده‌اند.

به گزارش ایسنا، سومین دور از مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا در روز شنبه 6 اردیبهشت ماه در مسقط با میانجیگری وزیر امورخارجه عمان برگزار شد. پس از پایان دور سوم مذاکرات، عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان تاکید کرد که این بار مذاکرات «خیلی جدی‌تر» از گذشته بود و از سرعت پیشرفت مذاکرات اظهار رضایت کرد. یک مقام ارشد آمریکایی نیز این دور از مذاکرات را «مثبت و سازنده خواند»

در شرایطی که قرار بود دور چهارم مذاکرات در روز شنبه 13 اردیبهشت ماه در شهر رم برگزار شود، پایان هفته گذشته وزیر امورخارجه عمان اعلام کرد که این دور از مذاکرات به دلایل لجستیکی به تعویق افتاده است. اما در روز سه شنبه 16 اردیبهشت ماه استیو ویتکاف، نماینده کاخ سفید با بیان اینکه مذاکرات با ایران در مسیر درستی است به خبرنگار آکسیوس اعلام کرد که آمریکا در تلاش است دور چهارم مذاکرات هسته‌ای با ایران را برای روزهای آتی تنظیم کند.

ویتکاف اعلام کرده است که آمریکا در تلاش است دور چهارم مذاکرات هسته‌ای با ایران را برای این آخر هفته برنامه‌ریزی کند. و اگر برگزار نشود، تنها به دلیل سفر رئیس‌جمهور به خاورمیانه است.

تندروهای آمریکایی؛ بزرگ ترین چالش پیش روی مذاکرات

دو طرف روند مذاکره را مثبت ارزیابی می‌کنند

رمضانعلی سبحانی فر در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به آخرین تحولات در مذاکرات ایران و آمریکا، بیان کرد: آنچه که تا الان روند مذاکرات بوده است، روند مثبتی به نظر می‌رسد. هر دو طرف تاکنون ابراز داشته‌اند که روند مذاکرات، مثبت و روبه جلو است. در دو مذاکره اول چارچوب مذاکره تعیین شد. در نشست سوم نیز مسائل اقتصادی مطرح شده است. علامت ها و نشانه‌ها حاکی از این است که چالش بزرگ دو طرف در ادامه مسیر مذاکرات، کسانی هستند که از مذاکره ایران و آمریکا منفعت نمی برند.

تندروها بزرگ ترین چالش مذاکرات هستند

وی در ادامه اظهار کرد: بزرگ ترین چالش پیش روی مذاکرات کسانی هستند که منافع آنان به خطر افتاده است. امروز تندروهایی در داخل آمریکا و برخی از کشورهای دیگر ساز مخالف با مذاکرات سر می‌دهند. کشورهایی که از تحریم‌های آمریکا علیه ایران سود برده و به نوعی از روابط گل آلود ایران و آمریکا تا به امروز برای خود ماهی گرفته‌اند، در تلاش هستند تا مذاکرات ادامه پیدا نکند. این بزرگ ترین چالش پیش روی مذاکرات است.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها