تغذیه در کودکی، سرطان در بزرگسالی
ساعت24 - فاطمه ندیم در پیشگفتار این کتاب به قلم پروفسور کولین کمپبل؛ استاد پیشکسوت بیوشیمی تغذیه دانشگاه کورنل آمده است: «خوردن غذاهای مناسب مزایای متعددی دارد که یکی از آنها وابستگی کمتر به داروهاست. این مثل قدیمی را بهخاطر آورید «خوردن یک سیب در روز، پزشک را از شما دور میکند.» دکتر فرمن نیز همین نظر را با شواهد و مدارک بسیار بیان میکند.

تحقیقات جدید، پیوند قوی میان سرطان در بزرگسالی با بدخوردن در کودکی که شامل پرخوری، کمخوردن میوه و سبزی و مصرف زیاد لبنیات، گوشت و موادغذایی فرآوری شده است را تایید میکند. بسیاری از والدین با هدف دستیابی به رشد بیش از حد در کودکان، برای تغذیه بیش از اندازه آنها مشتاقانه در تلاشند. هرچند در قرن حاضر، رشد در دوران کودکی و بلوغ زودرس ازنظر برخی افراد، موفقیت محسوب میشود، ولی دادههای علمی اهداف رایج مردم را به نقد میکشد. بررسیهای علمی بیشمار پیوند میان مصرف کالری زیاد در دوران کودکی و سرطان را گزارش دادهاند. محدود کردن انرژی دریافتی از منابع حیوانی، امکان ابتلا به سرطان را کاهش میدهد.
کودکان مسوول گزینش غذایی ضعیف خود نیستند، بلکه پدر و مادرند که مقصرند. بهجز کودکان با بیماری مزمن یا اختلالات عاطفی، برنامه غذایی ضعیف، بیشتر پیامد ناآگاهی والدین و انتخابهای نادرست آنها است. مهم است بدانید که امروزه در دنیای غذاهای فرآوریشده، بهویژه کودکان ۲ تا ۷ سال در دسته افراد بدغذا هستند. عجیب نیست که کودک در این سن، طیف محدود غذایی را ترجیح بدهد و نیز عجیب نیست که والدین مدام در مبارزه با کودک باشند تا او را وادار کنند تا بهگونهای مناسب غذا بخورد. خوشبختانه میتوان به این جنگ پایان داد و کودک را به برنامه غذایی سالم عادت داد.
برچس
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.