کد خبر 539079
۱۳۹۹/۱۲/۲۷ ۱۶:۱۴

انسان ها در گذشته از درخت آویزان می شدند!

ساعت24-پیوند گمشده تاریخ بشر پس از مباحث طولانی علمی تائید شد. گفته می‌شود اجداد انسان‌های امروزی حدود ۲ میلیون سال پیش از درخت آویزان می‌شدند
انسان ها در گذشته از درخت آویزان می شدند!
دانشمندان پس از تائید مجموعه فسیل‌های متضاد، لینک گمشده در میان ریشه بشریت را پیداکرده و می‌گویند انسان ۲ میلیون سال قبل از درخت آویزان می‌شده است.

فسیل‌های موردبحث ۱۰ سال قبل در سایت باستانی مالاپا در افریقای جنوبی کشف شد و امروز محققان با تجزیه‌وتحلیل یافته‌های مذکور معتقد شده‌اند که آن‌ها به نوع Homo به‌عنوان پلی میان انسان‌های اولیه و پیشینیان آن‌ها است و نکته جالب اینکه این نوع از بشر روی درخت بوده‌اند.

این سایت باستانی به‌طور اتفاقی توسط «ماتئو برگر» ۹ ساله هنگام تعقیب سگش کشف شد و افریقا را به‌عنوان مهد بشریت مطرح کرد.

یافته‌های اخیر منتشرشده در مجله Paleoanthropology کمک کرده است تا شکاف میان تاریخ بشریت را بین کشف اسکلت «لوسی» مربوط به ۳ میلیون سال پیش و اسکلت « Handy Man» از نوع Homo مربوط به ۱.۵ تا ۲.۱ میلیون سال پیش، پر کند.

بر اساس یافته‌های جدید تائید شده، انسان دو میلیون سال پیش زمان قابل‌توجهی از وقت خود را برای صعود از درختان صرف می‌کردند. این حرکات برای خوردن و حفاظت از شکار صورت می‌گرفته است.

اسکات ویلیامز از دانشگاه نیویورک می‌گوید: این شیوه زندگی در مورد تکامل نسل Homobin بسیار مهم تلقی می‌شود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین، افترا، لینک، تبلیغات و نوشته‌شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک