رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 559482

عقب‌نشینی وزیر پیشنهادی ارشاداز برنامه‌هایش

ساعت 24 - در پی انتقادهای تند و محکم جامعه هنری ایران علیه برنامه‌های "فرهنگی" محمد مهدی اسماعیلی، وی درنشستی با رسانه‌های جمهوری اسلامی گفت که برنامه ارائه‌شده وی به مجلس، دیدگاه شخصی او نیست. اسماعیلی اما هیچ نظر صریحی در باره این برنامه ابراز نکرد. برخی از هنرمندان ایرانی اسماعیلی را با استالین و طالبان مقایسه کرده‌اند.

html>

روز جمعه ۲٩ مرداد، محمد مهدی اسماعیلی وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه‌ای با مدیران خبرگزاری‌ها، روزنامه‌ها و سایت‌های خبری، توضیحاتی کلی در مورد اهداف خود ارائه کرد.

به گزارش خبرگزاری ایرنا، در این جلسه که "حدود ۳۰ نفر از مدیران ارشد رسانه‌ای از گرایشات مختلف سیاسی" حضور داشتند، اسماعیلی گفت: "آنچه به عنوان آسیب شناسی شرایط فعلی فرهنگ و هنر در برنامۀ این جانب به مجلس ارائه شده، گزارش دستگاه‌های مرتبط بوده و نه دیدگاه این جانب. لذا در برنامۀ ارائه شده تلاش کرده‌ایم همه سلایق در کنار هم، در توسعۀ فرهنگ و هنر ایرانی همکار هم باشند".او به صراحت نگفت که بالاخره از این "آسیب‌شناسی" دفاع می‌کند یا خیر. برنامۀ وی که هفتۀ گذشته منتشر شد، خشم هنرمندان و صاحب‌نظران ایرانی را برانگیخت. این برنامه به ویژه دیدگاهی بسیار منفی از سینما و تئاتر کشور ارائه کرد و از جمله ادعا نمود که اکثر فیلم‌های ایرانی "مروج سبک زندگی غیر اسلامی و تخریب‌کنندۀ انقلاب اسلامی" هستند و با دفاع از "زن بی‌حیاء" و سیاه‌نمایی، "وادادگی و تحقیر ملی و واگرایی دینی" را تبلیغ می‌کنند.

در واکنش به این برنامۀ غیرمعمول، همایون اسعدیان، فیلمساز شناخته‌شدۀ ایرانی که بارها در دفاع از حقوق اهل سینما سخن گفته به اسماعیلی پاسخ داد که "کمی دیر آمدید، همفکران‌تان در این سال‌ها آنقدر ما را خندانده اند که نه دیگر حوصلۀ خندیدن به این شوخی‌های بی‌مزه شما را داریم، نه اشکی برای ریختن به حال خودمان"... اسعدیان با اشاره به پیروزی طالبان در أفغانستان افزود: "راستی خبر دارید دوستان‌تان وارد کابل شدند؟"

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها