رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 620618

مرد شیشه ای برای وصول طلب یک میلیونی از رفیق معتادش دست به چاقو شد

ساعت24-ایران نوشت: اوایل هفته گذشته مرد جوانی با پلیس تماس گرفت و گفت لحظاتی قبل از خانه‌ام خارج شدم تا به محل کارم بروم. اما متوجه سر و صداهای عجیبی از خانه همسایه مان شدم و بدنبال آن صدای مرد همسایه را شنیدم که درخواست کمک می‌کرد. چند باری زنگ آپارتمان او را زدم اما کسی جواب نداد. فکر می‌کنم مشکلی برایش پیش آمده است.

بدنبال این تماس، ماموران گشت کلانتری وارد عمل شده و راهی ساختمان مسکونی در یکی از مناطق جنوبی پایتخت شدند. مرد همسایه که بعد از این تماس مقابل خانه مورد نظر منتظر حضور ماموران بود ناگهان متوجه شد دو مرد از خانه خارج شدند، هر دوی آن‌ها چاقو به‌دست داشتند و یکی از آن‌ها سرش زخمی‌شده بود. آن‌ها به محض دیدن مرد همسایه که قصد داشت مانع فرارشان شود او را هم مورد ضرب و شتم قرار داده و متواری شدند.

زمانی که ماموران به محل رسیدند، با هماهنگی‌های قضایی وارد آپارتمان مورد نظر شده و با مرد صاحب خانه که با ضربات چاقو بشدت زخمی‌شده بود مواجه شدند. وسایل خانه نیز بهم ریخته بود و به نظر می‌رسید که مورد سرقت قرار گرفته است.

مرد زخمی‌برای درمان به بیمارستان منتقل شد و با تلاش کادر درمان از مرگ نجات یافت.

وی پس از بهبودی نسبی در تحقیقات گفت: مدتی است که به مواد مخدر اعتیاد دارم و بر سر خرید مواد هم با دو نفر دوست شدم. آن‌ها به خانه‌ام رفت و آمد داشتند و شب حادثه بعد از مصرف شیشه، دو میهمانم بدون هیچ دلیلی شروع به کتک زدن من کردند. ابتدا با مشت و لگد بود اما بعد دست به چاقو شدند و پس از مجروح کردنم، وسایل با ارزش خانه را به سرقت بردند.

بدنبال اظهارات مرد جوان، دو متهم که یکی از آن‌ها کولر ساز و دیگری سنگ کار بود، بازداشت شدند. اما مدعی شدند قصدشان تسویه حساب مالی بوده است. یکی از آن‌ها گفت: شاکی 6 ماه قبل، یک میلیون تومان از من قرض گرفت، هر بار که سراغ پولم را گرفتم بهانه آورد. شب حادثه به بهانه مصرف شیشه به خانه‌اش رفتیم و بعد از کتک زدن او، مقداری از وسایل خانه‌اش را به جای پولمان برداشتیم.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها