رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 653539

پاکستان زیر تیغ موشکهای هندی

ساعت 24 - به گفته سخنگوی ارتش پاکستان، لحظاتی پیش هند با موشک به سه نقطه در داخل پاکستان حمله کرد.


ب
هیچ‌گونه تاسیسات نظامی پاکستان هدف قرار نگرفته است.

ه گزارش گروه رسانه‌ای شرق؛ هند با استفاده از موشک‌های بالستیک، سه نقطه در داخل پاکستان را هدف قرار داده است: بهاول‌پور، مظفرآباد و کوتلی مناطقی است که با موشک هدف قرار گرفته است.رویترز نیز از وقوع انفجار در کشمیر پاکستان در نزدیکی مظفرآباد خبر داد. پاکستان اعلام کرده به “این تجاوز تحریک‌نشده هند” پاسخ خواهد داد. یک موشک هندی فرودگاه قدیمی مظفرآباد در کشمیر پاکستان را هدف قرار داد.

ارتش هند اعلام کرد: نیروهای مسلح هند عملیات «سندور» را آغاز کردند و زیرساخت‌های تروریستی در پاکستان و کشمیر پاکستانی را هدف قرار دادند. بر اساس این بیانیه:حملات با دقت بالا علیه اردوگاه‌های تروریستی انجام شده است.

نظرات کاربران
  • ناشناس
     - ۱۳ ساعت پیش

    پاکستان به آن سرعتی که بهدحمله ایران به پایگاههای تروریستی در پاکستان انجام داد بهدجند نتونستهدجواب بدهد چرا یعنی ما دشمن تر از هند علیه پاکستان بودیم یا از هند می ترسد یا موشک ندارد

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها