رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 654340

ادامه فشار بر مخالفان ترکیه ؛ نزدیکان امام اوغلو در بازداشت

ساعت ۲۴- مقامات ترکیه روز جمعه ۴۴ نفر دیگر را در راستای تحقیقات پرونده فساد اکرم امام‌اوغلو شهردار استانبول بازداشت کردند.

 به گزارش ایرنا به نقل از روزنامه دیلی صباح، در ادامه تحقیقات پرونده فساد در شهرداری استانبول، پلیس ترکیه روز جمعه ۴۴ نفر دیگر را بازداشت کرد. در میان بازداشت‌شدگان، منشی خصوصی و مدیر امنیتی اکرم امام‌اوغلو، شهردار استانبول و مدیران ارشد دو نهاد وابسته به شهرداری به چشم می‌خورند.     این عملیات جستجو در شهرهای مختلفی از جمله استانبول، ازمیر، ترابزون و آنتالیا انجام شده است. پلیس اعلام کرده که جست‌وجو برای یافتن ۵ مظنون دیگر همچنان ادامه دارد.

  امام‌اوغلو، چهره‌ای محبوب در حزب جمهوری‌خواه خلق (CHP) و نامزد پیشنهادی این حزب برای انتخابات ریاست‌جمهوری آینده، در ماه مارس به همراه ده‌ها تن از کارکنان شهرداری و فعالان اقتصادی به اتهام فساد مالی بازداشت شد.     دادستانی او را به رهبری یک شبکه مجرمانه متهم کرده که از طریق مناقصه‌های صوری، دریافت رشوه برای صدور مجوزهای ساخت‌وساز و اعطای قراردادهای شهرداری به نفع خود سودآوری کرده است.    در پی بازداشت امام‌اوغلو، حزب جمهوری‌خواه خلق تجمعاتی اعتراضی برگزار کرد و آن را اقدامی با انگیزه سیاسی دانست. دولت در مقابل، این اعتراضات را تلاشی برای پنهان‌کردن فساد گسترده در شهرداری عنوان کرد.     در جریان بازجویی‌ها، امام‌اوغلو تمامی اتهامات را رد کرده اما دادستان‌ها با استناد به مدارک مالی، شنودهای فنی و شهادت ده‌ها نفر، شواهد محکمی از پول‌شویی و رشوه‌گیری گسترده ارائه داده‌اند. در روزهای اخیر، رسانه‌های ترکیه شهادت احمد چیچک، صاحب یک شرکت تبلیغاتی و یکی از بازداشت‌شدگان را منتشر کردند که به گفته منابع قضایی، در ازای کاهش مجازات، حاضر به افشای اطلاعات شده است.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها