رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 315850

توضیح مدیرعامل یک شرکت درباره پروسه عرضه در بورس

ساعت24-مدیرعامل های وب می گوید این شرکت در سه سال پی در پی به قسمت عرضه و پذیرش فرابورس مراجعه کرده ولی در نهایت با اینکه با عرضه‌اش در فرابورس موافقت شده با بررسی‌هایی که در شرکت انجام دادند متوجه شدند که می‌توانند در بورس عرضه شوند، او تاکید می‌کند که در طی سال‌ها، این شرکت صورت‌های مالی حسابرسی شده داشته است.

ایمان میری در یک نشست خبری که تعدادی از سهامداران این شرکت، تعدادی از تحلیلگران بازار سرمایه و خبرنگاران حضور داشتند درباره پروسه عرضه این شرکت در بورس، گفت: ما در سال های گذشته نه یکبار بلکه ۳ بار به فرابورس رفتیم تا سهام مان در فرابورس عرضه شود، اما معاون پذیرش و ناشران گفتند که درآمد و سود شما خیلی تند است و این امکان وجود داد که این روند پایدار نماند، بنابراین عنوان کردند که سال دیگر بیایید. سال بعد مراجعه کرده اما باز هم به سال بعدش موکول کردند. در سال آخر به معاون پذیرش و ناشران گفتم مدل کار ما در این حوزه همینطور است. سال به سال شرکت ها بزرگتر می‌شوند و مصرف مردم نیز بیشتر می‌شود و سودآوری ما بالا می رود.

وی ادامه داد: در سال ۱۳۹۵ از سوی معاون پذیرش و ناشران پذیرفته شد که های وب در فرابورس عرضه شود در همان سال بنده پس از عرضه آپ، پیشنهاد عرضه در بورس را مطرح کردم. در بورس نیز به ما گفتند که شما شرایط ورود به بورس را دارید. من به دوستانم در شرکت گفتم که گزارشی تهیه کنند که بدانیم بورس برای ما بهتر است یا فرابورس. طی آن گزارش ما متوجه شدیم که بورس برای ما بهتر است. در نتیجه این بی انصافی است که کسی بگوید ما را در فرابورس نپذیرفتند.

مدیر عامل های وب تاکید کرد: به ما می‌گویند که شما صورت‌های مالی حسابرسی شده ندارید، در حالی که سه سال است که صورت های مالی حسابرسی شده ما امین بورس است از سال ۱۳۸۲ این مجموعه به دلیل دولتی بودن صورت‌های مالی حسابرسی شده ۶ ماهه و یک ساله دارد و از سال ۱۳۸۸ که سهامش را خریدیم، صورت مالی حسابرسی شده سالیانه دارد و از سال ۱۳۸۶ نیز مطابق قوانین بورس صورت‌های مالی حسابرسی شده داشتیم. پس اینکه می‌گویند صورت‌های مالی حسابرسی شده نداریم، غلط است.

میری در پاسخ به اینکه تعرفه‌های جدیدی که برای اینترنت گذاشته شده چه تاثیری در کار شما دارد؟ گفت: تعرفه‌های جدید از نظر برخی از دوستان ما در این حوزه بسیار بد است چون این تعرفه‌ها باعث می‌شود که گیگ‌فروشی جمع شود. در این صورت درآمد برخی کم و درآمد برخی زیاد می‌شود. ما می‌گوییم این اتفاق خوب است چرا که ما از قبل اینترنت نامحدود می‌فروختیم.

وی با بیان اینکه تنها منبع درآمدی این شرکت ADSL نیست، گفت: من در بودجه ADSL را کاهشی دیدم. پس معلوم است که نباید از تعرفه‌های جدید بترسیم. در دنیا ۸۵ درصد از مصرف اینترنت در حوزه اینترنت ثابت است. ما باید اساس کارمان بر اساس سیاست‌های کلان کشور باشد و سیاست کلان باید بین ترافیک داخل و خارج حداقل دو برابر تفاوت قائل شد. پس در حوزه فیکس باید تلاش کنیم تا مصرف مردم بالا برود این کار به وسیله استفاده مردم از ویدئو انجام می‌شود.

ایسنا

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها