کد خبر 100000000203
۱۴۰۵/۰۴/۱۷ ۲۰:۴۱

تقدیر پزشکیان از عارف

رئیس‌جمهور امروز در جلسه هیات دولت از محمدرضا عارف برای مدیریت مناسب و شایسته برگزاری مراسم وداع و تشییع امام شهید تقدیر کرد.
تقدیر پزشکیان از عارف

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مسعود پزشکیان صبح امروز در جلسه هیات دولت با تاکید بر حفظ  انسجام ملی و وحدت با کشورهای اسلامی، گفت: حفظ وحدت در برگزاری مراسم‌هایی مثل وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب باید ملاک باشد و عملکرد ما به گونه‌ای باشد که وحدت زیر سوال نرود.

به نوشته ایسنا، وی با تقدیر از عملکرد و زحمات  عارف در ریاست ستاد ملی وداع و تشییع امام شهید که با رعایت ایمنی و سلامت مردم و همچنین در شأن امام شهید انقلاب بود، افزود: امیدوارم با زحمات و تلاش‌هایی که در این ستاد انجام شد، همچنان شاهد خلق صحنه‌های پرشوری بوده و راه امام شهید خود را ادامه دهیم و با وحدت و انسجام مقابل قلدری و زورگویی دشمنان بایستیم.

۳۱۲۱۱

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

اخبار مرتبط

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک