اختلالات ادراری و گیاهان داروئی
كلیهها و دستگاه ادراری اغلب منعكس كننده سلامت فرد هستند. مبتلایان به التهاب مداوم مثانه به خوبی میدانند كه در هنگام استرس و خستگی علائم آنان تشدید میشود. درست همان طور كه سرماخوردگی مكرر نشانه ضعف سیستم ایمنی است، عفونتهای مكرر ادراری هم میتوانند همین حالت را داشته باشند.
گیاهان مقوی و محرك سیستم ایمنی اغلب پس از برطرف شدن نشانههای بیماری باید مصرف شوند. داروهای گیاهی عموما شامل نوعی ضدعفونی كننده ادراری است، غالبا حاوی روغنهای فراری است كه در فرآیند گوارش تغییر ماهیت نمیدهند، وارد جریان خون شده و از طریق كلیه دفع میشوند.
گیاهان نرم كننده و تسكین دهنده برای كمك به كاهش التهاب و ترمیم صدمه وارد شده به مخاط، و داروهای ادرار آور برای كمك به افزایش جریان ادرار و دفع مواد سمی و باكتریهای مرده، به داروهای گیاهی اصلی اضافه میشوند. در پزشكی چینی، التهابات ادراری را بیشتر مشكل مربوط به حرارت و رطوبت میدانند تا عفونتهای ناشی از باكتری و به همین دلیل آنها را با گیاهان داروئی «خنك كننده» مداوا میكنند.
كرفس یك ضدعفونی كننده ادراری و دفع كننده اسید اوریك از بدن است كه به صورت دم كرده یا حداكثر ۴میلی لیتر تنتور سه بار در روز به منظور تسكین التهاب غشاءهای مخاطی مصرف میشود. توتخرس (bearberry) نیز یك ضدعفونی كننده قوی ادراری در لولههای كلیه است و در دفع حالت اسیدی ادرار بسیار مؤثر است. این گیاه به صورت دم كرده یا ۲ میلیلیتر تنتور سه بار در روز برای تسكین و ترمیم غشاء مخاطی آسیب دیده به كار میرود.
منبع : واحد مرکزی خبر