رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 440741

عمره برگزار میشود؟

ساعت24 -معاون سازمان حج و زیارت راه‌اندازی عمره مفرده در سال ۹۸ را به پذیرش شرایط ایران از سوی عربستان منوط دانست و تاکید کرد: مذاکرات برای راه‌اندازی عمره مفرده پس از عملیات حج تمتع ۱۴۴۰ (۱۳۹۸) انجام می‌شود و در صورت مهیا شدن شرایط، انشاالله در نیمه دوم امسال راه‌اندازی خواهد شد.

خبر
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حج و زیارت، اکبر رضایی درباره راه‌اندازی عمره مفرده در سال جاری و برخی اخبار منتشر شده درباره برقرار نشدن آن، توضیح داد: مذاکرات برای راه‌اندازی عمره مفرده بعد از حج تمتع ۱۴۴۰ قمری (۱۳۹۸) انجام می‌شود که امیدواریم با توافق طرفین و پذیرش شروط جمهوری اسلامی ایران این مهم انجام شود.

وی یادآور شد: حمایت‌های کنسولی از عمره‌گزاران کشورمان و توجه به عزت، امنیت و کرامت زائران از جمله شروط اصلی ما محسوب می‌شود که در مذاکرات برای راه‌اندازی عمره مفرده مورد تاکید خواهد بود.

معاون امور حج و زیارت سازمان حج و زیارت گفت: در صورت توافق طرفین و برقراری دوباره عمره مفرده، اعزام زائران ایرانی از سال آینده قمری یعنی ۱۴۴۱ هجری قمری (نیمه دوم سال ۱۳۹۸) آغاز خواهد شد.

وی بیان کرد: امیدواریم در سال قمری بعدی، یعنی در ادامه سال ۹۸ شمسی از سرگیری عمره مفرده انجام شود.

رضایی افزود: حدود شش میلیون نفر از مردم کشورمان متقاضی عمره مفرده هستند که امیدواریم پس از توافق طرفین زمینه اعزام متقاضیان فراهم شود.

سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری نیز پیش‌تر از تلاش‌ها و پیگیری‌های ایران برای برقراری دوباره عمره خبر داده بودند. اعزام زائران ایرانی به عمره از سال ۱۳۹۴ پس از حادثه فرودگاه مجسدالحرام متوقف شده است.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها