مردم کلافه اند
ساعت 24- کاربی تدبیری و ناکاربلدی دولت سیزدهم به جایی رسیده است که روزنامه اصولگرای زسالت نیز در سرمقاله امروز خو دولت را به باد انتقاد گرفته و تصریح کرده است مردم کلافه شده اند وهمه این وضعیت مقصرش شخص رییس دولت سیزدهم است که مطابق قانون اساسی نفر اول اجرایی در کشور است. مسعود پیرهادی سرمقاله نویس روزنامه رسالت نوشته است:

از حکمرانان، هر یک در جایگاه خود انتظار میرود متناسب با نقش خود عمل کنند. بازیگر نقش اول نمیتواند کارگردان باشد و کارگردان هم نمیتواند در سایر نقشها عمل کند. این یعنی رئیسجمهور، رئیس دستگاه اجرا و قاضیالقضات، رئیس دستگاه قضاست. مجری نمیتواند مطالبه گر باشد و نماینده و قاضی نمیتواند به حوزه اجرا ورود کند. مخاطب بایدها اگر جاخالی دهد یا در نقش دیگری ظاهر شود، هجمهها و ضربه ها به فرد یا افرادی که واقعا مستحق شماتت نیستند، میرسد.مقام معظم رهبری، به فراخور وضعیت جامعه، امیدبخشی میکنند و البته در کنار آن به نقاط ضعف و گرفتاریها هم میپردازند. اما اگر ایشان از امید میفرمایند، به این معنا نیست که دولتمردان میتوانند همه چیز را مثبت ببینند و شرایط زندگی مردم را راحت تلقی کنند. مردم تحتفشارند، چند سال است که تورم بیش از ۴۰ درصدی داشتهایم و قیمتها هر روز بالاتر میرود.
نکته مهم دیگر، تشخیص ندادن اولویتهاست. ماههاست که وضعیت دسترسی به اینترنت، مردم را کلافه کرده و حتی بهپیش از ماجراهای اخیر بازمیگردد. در تمام این مدت، صدای درخوری از خانه ملت بلند نشده است و تازه روز گذشته، وزیر ارتباطات را به دلیل مسئلهای در حوزه استخدام ایثارگران توبیخ کرده و به او کارت زرد دادهاند! باید پرسید که آقایان! اصلا در کدام فضا سیر میکنید؟ در چه جامعهای زندگی میکنید و چگونه است که تا این حد از اولویتهای مردم دورید؟اگر یک تیم کوهنوردی، مربی و راهبری دارد که برای حفظ روحیه تیم، مرتب از بهتر شدن اوضاع سخن میگوید و امید میدهد، این نباید باعث شود که عوامل اجرایی و متصدیان تیم، از فعالیتهای احتیاطی و اطمینانبخش بکاهند و آسوده شوند. جاده همچنان بسیار ناهموار، سنگلاخی و پر پیچ و گردنه است. اینها به معنای ناپیمودنی قلمداد کردن این راه نیست؛ راه پیش رو یقینا پیمودنی است؛ اما با اطمینان میگویم بهشرط تغییرات جدی در برخی نگاهها، افراد و روشها.