رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 653306

روایت المیادین از توقف گفت وگوی ایران و آمریکا

منابع ایرانی در گفتگو با شبکه المیادین تاکید کردند که دور چهارم مذاکرات غیر مستقیم میان تهران و واشنگتن در رم به تعویق افتاده است.به گزارش مهر، این منابع اضافه کردند که به تعویق افتادن مذاکرات به دلیل مواضع متناقض دولت آمریکا در قبال این مذاکرات انجام شده است.

آن‌ها بیان کردند: واشنگتن تلاش داشت چارچوب کلی مذاکرات را تغییر دهد؛ این در حالی است که پیشتر بر سر این چارچوب توافق شده بود.

منابع مذکور تصریح کردند: مذاکرات میان ایران و اروپا نیز که قرار بود فردا انجام شود به تعویق افتاده است.

خبرنگار شبکه المیادین نیز گزارش داد: وزارت خارجه ایران بر خطوط قرمز خود به ویژه در بحث موشکی و پهپادی و قدرت دفاعی این کشور تاکید کرده بود. تهران در خصوص جدیت طرف آمریکایی در قبال مذاکرات شک و تردید دارد. پیام به تعویق افتادن این دور از مذاکرات این است که ایران هرگز وارد مذاکرات بیهوده نمی‌شود. این مساله نشان می‌دهد ایران هرگز اجازه نخواهد داد مذاکرات به محلی برای انتقال پیام‌های رژیم صهیونیستی تبدیل شود.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها