رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 653937

واکنش پزشکیان به اظهارات ترامپ درباره ایران

ساعت ۲۴- رئیس‌جمهور گفت: ترامپ حرف هایی زده که نشان می‌دهد ایرانیان را نشناخته است. آن‌ها نمی‌توانند مرادن ایران را به زانو درآورند.

مسعود پزشکیان امشب در نشست با فرهیختگان، نخبگان و فعالان فرهنگی استان کرمانشاه در واکنش به اظهارات ترامپ درباره ایران، گفت: رئیس‌جمهور آمریکا حرف هایی زده که نشان می‌دهد ایرانیان را نشناخته است. ترامپ ایرانیان را باعث ناامنی منطقه خوانده است. در حالی که این آمریکا بوده که ۶۰ هزار زن و بچه را در غزه به قتل رسانده است؟ آمریکایی‌ها حتی آب، نان و دارو را بر روی مردم جنگ‌زده بسته‌اند.

وی ادامه داد : ۴۷ سال با تمام قدرت خواستند مردم ایران را به زانو در بیاورند اما نتوانستند و از این بعد هم نخواهند توانست. ادعا می‌کنند که داعش را از منطقه بیرون کرده‌اند. آمریکایی‌ها داعش را بیرون کردند یا شهید حاج قاسم سلیمانی که با نیروهای جان برکف در مقابل داعش ایستاد؟ آمریکایی حتی سردار سلیمانی که با داعش مبارزه می‌کرد را به شهادت رساندند.

ایسنا 

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها