رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 655581

آمریکا خواستار روابط عادی ایران با دیگر کشورها ست

ساعت 24 - سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا ادعا کرد: «ترامپ همواره در نظرات خود درباره ایران شفاف بوده است. او خواستار روابط عادی ایران با دیگر کشورها است.»

به گزارش مانیتورینگ ایسنا، «تمی بروس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا شامگاه دوشنبه در نشست خبری خود، در پاسخ به سوالی درباره اظهارات «امیر سعید ایروانی»سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل درمورد «نادرست بودن شرایط برای مذاکره با آمریکا» ادعا کرد: «ترامپ همواره در نظرات خود درباره ایران و خواسته خود برای بازگشت ایران به نظم جهانی شفاف بوده است. او خواستار روابط عادی ایران با دیگر کشورها است.»

او افزود: «ترامپ همچنین اعلام کرده که آماده است برای حفظ صلح در منطقه هر اقدامی که لازم است را انجام دهد. »

ادعای بروس درحالی است که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده روز دوشنبه و در واکنش به اظهارات اخیر سناتور دموکرات «کریس کونز» مبنی بر تمایل وی به لغو تحریم‌های نفتی ایران، این ادعا را رد کرد.

او در پیامی که امروز (دوشنبه) در شبکه اجتماعی خود به نام «تروث سوشال» منتشر کرد، نوشت: «به سناتور دموکرات دروغگو، کریس کونز، بگویید که من هیچ چیز به ایران پیشنهاد نمی‌دهم، برخلاف اوباما که میلیاردها دلار تحت توافق احمقانه "برجام" به آن‌ها داد (که حالا هم منقضی شده!).»

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین بار دیگر به حمله جنایتکارانه این کشور به تاسیسات هسته‌ای ایران اشاره کرد و گفت: من با آن‌ها حتی صحبت هم نمی‌کنم، چراکه ما تاسیسات هسته‌ای آن‌ها را کاملا نابود کردیم.

این اظهارنظر متناقض ترامپ درحالی است که او سه‌شنبه گذشته گفته بود هفته آینده با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد.

رسانه آمریکایی‌ ان‌بی‌سی هم روز شنبه گزارش کرده بود که «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا، در روزهای آینده مذاکراتی را در مورد توافق احتمالی با ایران برای توقف غنی‌سازی اورانیوم در ازای لغو تحریم‌ها انجام دهد.

ایران بارها تاکید کرده غنی‌سازی در خاک خود، یک خط قرمز است و قابل مذاکره نیست.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز درباره تمایل آمریکایی‌ها گفت: اینکه به مذاکره با آمریکا برگردیم یا برنگردیم در حال بررسی است. منافع برای ما مهم است. مذاکره یک امر مقدسی نیست و یک پدیده‌ای است که با توجه به محاسبه هزینه و فایده در مورد آن تصمیم‌گیری می‌شود.

او در مورد صحبت‌های ترامپ مبنی بر اینکه قرار است هفته آینده با ایران صحبت کنیم، گفت: صحبت‌های ایشان را خیلی جدی نگیرید. هیچ توافقی برای شروع مذاکره صورت نگرفته است، نه صحبتی نه قول و قراری در این زمینه نشده است و همان‌طور که اشاره کردم بین خودمان در حال بررسی هستیم که بر اساس منافع ایران چه راهی را در پیش بگیریم و این یک بحث دیگری است.

 

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها