رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 655598

پرده‌برداری وزیر اقتصاد از یک دستور فوری/ مدیریت کالاهای خطرناک در جنگ ۱۲ روزه چگونه انجام شد؟

ساعت ۲۴- وزیر اقتصاد گفت: در ساعات اولیه جنگ ۱۲ روزه، یک دستور فوری برای شناسایی و تفکیک اقلام خطرناک و کالاهای اساسی موجود در بنادر جهت ترخیص فوری (و انتقال به انبارهای امن داخلی) صادر شد.

 مدنی زاده وزیر اقتصاد  شبانه‌روزی کردن گمرکات را یکی از اقدامات بسیار موثر در این‌ ارتباط با مدیریت روزهای نخست جنگ ۱۲ روزه اخیر عنوان کرد که با هماهنگی بین گمرک و شبکه بانکی و سایر نهادهای مجوزدهنده، رقم خورد.

تسنیم نوشت: به گفته مدنی‌زاده، "انتقال کالا به گمرکات اختصاصی و گمرکات واحدهای تولیدی"، اتفاق مهم دیگری بود که در راستای تفویض اختیارِ صورت‌گرفته توسط دولت، رخ داد و باعث شد کالاها با سرعت بیشتری از گمرکات تخلیه شوند.

وزیر اقتصاد گفت: در ساعات اولیه جنگ ۱۲ روزه دستور فوری برای شناسایی و تفکیک اقلام خطرناک و کالاهای اساسی موجود در بنادر جهت ترخیص فوری صادر شد.  

در مدت کوتاهی لیست مربوطه آماده شد و اقدامات لازم برای پیاده سازی تشریفات و کم شدن موجودی این اقلام در بنادر و مرزهای دریایی کشور صورت گرفت.  این موضوع از یک سو ریسک موجود در خصوص دپوی کالای اساسی را کاهش داد و از سوی دیگر در مورد تامین به موقع کالا در داخل کشور اطمینان لازم ایجاد شد. وی گفت: ما برنامه‌های جدی را با همکاران خود در گمرک جمهوری اسلامی داریم که بتواند تهدید به وجود آمده را به فرصت تبدیل کنیم.

وزیر اقتصاد گفت: در طول جلساتی که طی ۱۲ روز جنگ به طور مستمر برگزار می‌شد، همیشه تاکید کردم، موارد و رویه‌هایی که در حال اصلاح است، در آینده نیز برقرار خواهد بود.

مدنی‌زاده ادامه داد: در طول ۱۲ روزجنگ، همکاران ما در وزارت اقتصاد، به طور شبانه‌روزی تلاش کرده و اقدامات پدافندی را در دستور کار قرار دادند تا خدمات‌رسانی به مردم بدون وقفه ادامه پیدا کند.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها