رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 655689

ادعای «نامه به تل‌آویو» کلید فتنه جدید صهیونیست‌ها

ساعت 24 - رژیم صهیونیستی با انتشار ادعای ارسال «نامه به تل‌آویو» از داخل ایران قصد دارد انسجام ملی شکل‌گرفته پس از جنگ ۱۲ روزه را تضعیف و فضای جامعه را ملتهب کند.

به گزارش ایسنا، رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر تلاش گسترده‌ای را برای خدشه‌دار کردن وحدت و انسجام کم‌سابقه‌ای که در جریان جنگ ۱۲ روزه شکل گرفته، آغاز کرده است.

در این مسیر، رسانه‌های ضدانقلاب که به‌عنوان بازوی رسانه‌ای این رژیم عمل می‌کنند، با دامن زدن به شایعات مختلف، پروژه اختلاف‌افکنی در کشور را دنبال کرده‌اند.

در جدیدترین نمونه، شبکه «من‌وتو» مدعی شده است که برخی چهره‌های سرشناس جریان اصلاح‌طلب در بحبوحه جنگ ۱۲ روزه، نامه‌ای محرمانه به مقامات رژیم صهیونیستی ارسال و درخواست کمک برای تغییر حکومت در ایران کرده‌اند.

بررسی‌های خبرنگار ایسنا نشان می‌دهد این ادعا ابتدا توسط حساب‌های وابسته به رژیم صهیونیستی در فضای مجازی منتشر شده و سپس «من‌وتو» ماموریت برجسته‌سازی آن را بر عهده گرفته است.

این خبر و مطالب مشابه که طی روزهای اخیر منتشر شده‌اند، صحت ندارد و صرفاً با هدف تحریک افکار عمومی، به‌ویژه بدنه انقلابی کشور، طراحی شده‌اند تا با ایجاد دوقطبی‌های کاذب، فضای جامعه را به سمت تنش و اختلاف سوق دهند.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها