رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 656440

وزیر نیرو درباره قطعی برق به مجلس توضیح دهد

ساعت 24 تعدادی از نمایندگان مجلس در تذکرات جداگانه‌ای خواستار ورود جدی مجلس به موضوع قطعی برق در کشور و برگزاری جلسه‌ای با حضور وزیر نیرو شدند.

به گزارش ایسنا، رحمت‌الله نوروزی در جلسه علنی امروز در تذکری گفت: امروز قطعی برق و وضعیت آب چاه‌های کشاورزی و واحدهای تولیدی را باید به عنوان اولویت نخست کشور پیگیری کرد.

وی افزود: موضوع دیگر استفاده از ماینرها است که مشکلاتی به وجود آورده لذا باید کمیسیون انرژی جلسه‌ای در این باره برگزار کرده و وزیر نیرو به مجلس پاسخ دهد.

مهرداد لاهوتی نماینده لنگرود در تذکر دیگری گفت: اکنون فصل برداشت برنج است که با این وضعیت قطعی برق ، 3 میلیون تن برنج تولید شده کشاورزان و تمام زحمات آن‌ها به هدر می‌رود.

محمدرضا صباغیان نماینده بافق نیز در تذکری گفت: لازم است در خصوص قطعی‌های مکرر برق، وزیر نیرو به نمایندگان پاسخ دهد.

وی ادامه داد: کشاورزان، کارخانه‌داران، کارگران، بیماران و مردم از قطعی برق ناراضی هستند. رئیس‌جمهور و وزیر نیرو جواب قانع‌کننده‌ای به مردم بدهد. اکنون مشکلات بسیار است و ماینرها نیز در حال بلعیدن برق کشور هستند.

همچنین احمد مرادی نماینده بندرعباس نیز گفت: قطعی برق در استان‌هایی مانند هرمزگان با دمای بیش از 50 درجه، ظلم فاحش در حق مردم است. وزیر نیرو قول حل این مشکل را داد، اما اتفاقی رخ نداده و مردم در سختی هستند. چرا مردم باید تاوان این ناترازی مدیریتی را بدهند؟

وی گفت که مجلس باید درباره قطعی برق در استان‌های کشوربه‌ویژه استان‌هایی مانند هرمزگان جلسه‌ای تشکیل داده و موضوع را پیگیری کند.

محمدرضا احمدی نماینده رشت نیز گفت که وزیر نیرو باید درباره قطعی برق به مجلس توضیح دهد که مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده است.

وی همچنین با اشاره به مشکلات کشاورزان شمال کشور به ویژه برنجکاران، گفت: باید قیمتگذاری برنج به زودی انجام شود تا کشاورزان در آینده دچار مشکل نشوند.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها