رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 653852

دیدار ماسک و غول‌های فن‌آوری آمریکا با بن سلمان

ساعت ۲۴- محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، روز سه‌شنبه در کاخ الیمامه با ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا، که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا را در این سفر همراهی می‌کرد، دیدار کرد.

ماسک و چندین تن از بزرگترین شخصیت‌های تجاری آمریکایی روز سه‌شنبه در یک مجمع سرمایه‌گذاری عربستان-آمریکا در ریاض شرکت کردند و به ترامپ و ولیعهد سعودی در یک ناهار مجلل پیوستند.  

بنیانگذار تسلا مستقل از ایر فورس وان به عربستان سعودی سفر کرده است. با این حال، او به عنوان یکی از سخنرانان مجمع ترامپ معرفی شده است. 

ترامپ، ماسک را به محمد بن سلمان آل سعود، ولیعهد سعودی، معرفی کرد. جمعی از چهره‌های سرشناس وال استریت و سیلیکون ولی نیز در آنجا حضور داشتند، از جمله سم آلتمن، مدیرعامل OpenAI، کیمبال، برادر ماسک، جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا، رید هافمن از لینکدین، اندی جسی از آمازون، روث پورات از گوگل و کلی اورتبرگ از بوئینگ. 

رئیس جمهور آن‌ها را به عنوان بخشی از یک سلام رسمی با ولیعهد، یک به یک معرفی کرد. نمایش غول‌های تجاری آمریکا در حالی برگزار می‌شود که ترامپ، عربستان سعودی را برای سرمایه‌گذاری بزرگ در آمریکا تحت فشار قرار می‌دهد.  

مدیران عامل شرکت‌های بلک راک، سیتی گروپ، آی‌بی‌ام، کوکاکولا، دلتا ایرلاینز، امریکن ایرلاینز و یونایتد ایرلاینز نیز در فهرست مهمانان قرار دارند. اما این گردهمایی همچنین نشان دهنده روابط نزدیک بین وال استریت و ثروت نفتی عربستان سعودی است. روابط تجاری قوی بین بسیاری از این شرکت‌های آمریکایی و ریاض از قبل وجود دارد. خانواده ترامپ و خود ماسک نیز منافع مشترکی در منطقه دارند.

ماسک نمایندگی تسلا خود را در ماه آوریل در عربستان سعودی افتتاح کرد. روابط بین او و خانواده سلطنتی عربستان سعودی از زمانی که ماسک نقش مهمی در دولت ترامپ ایفا کرد، بهبود یافته است. 

وال استریت ژورنال گزارش داد که صندوق‌های تحت حمایت دولت قطر و امارات متحده عربی، سرمایه‌گذاران اصلی در دور جمع‌آوری کمک‌های مالی ۶ میلیارد دلاری برای ماسک بودند. علاوه بر این، یک وزارتخانه امارات متحده عربی در ماه مارس از همکاری چند ساله با کیمبال، برادر ماسک، برای شرکت نمایش نور پهپاد او خبر داد.  

کیمبال ماسک نیز در ناهار سه‌شنبه حضور خواهد داشت. ایلان ماسک اوایل این ماه اعلام کرد که زمان بیشتری را صرف منافع تجاری خود و زمان کمتری را صرف کار خود در وزارت بهره‌وری دولت خواهد کرد. اما رابطه نزدیک او با ترامپ همچنان ادامه دارد. او زمانی که رئیس جمهور سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی عظیم سعودی‌ها را اعلام کند، در اتاق خواهد بود.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها