رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 655657

ترامپ: خلبانان نیروی هوایی ما یکی از موفق‌ترین حملات نظامی تاریخ را انجام دادند

ساعت 24 - دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در مراسم چهارم ژوئیه، روز استقلال آمریکا در مراسمی در کاخ سفید ادعاهای ضد ایرانی خود مبنی بر نابودی کامل تاسیسات هسته‌ای ایران را تکرار کرد.

به گزارش ایرنا، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا عصر جمعه به وقت محلی در مراسم دویست و چهل و نهمین سالگرد تولد آمریکا در سخنانی از کاخ سفید بار دیگر مدعی از بین رفتن برنامه هسته‌ای ایران بر اثر حمله آمریکا شد در حالیکه ارزیابی‌های اطلاعاتی این ادعای او را تایید نکرده‌اند و ادعا کرد: «خلبانانی که در حمله به ایران شرکت کردند، نشان دادند چگونه می‌توان پرواز کرد، جنگید و پیروز شد. »

رئیس جمهوری آمریکا همچنین مدعی شد ایالات متحده آمریکا قدرت و بازدارندگی خود را در عرصه جهانی بازیابی کرده و احترام این کشور را دوباره به دست آورده است.

ترامپ در این مراسم ادعا کرد: این منظره واقعا دیدنی است به‌ویژه پس از آنچه فقط یک هفته پیش رخ داد، وقتی به آن هواپیمای بزرگ و زیبا نگاه می‌کنید، و دیگر هواپیماها هم واقعا شگفت‌انگیز بودند. این ماموریت خارق‌العاده‌ای بود، و فکر می‌کنم بتوانم با افتخار بی‌نیاز از استناد به نظرسنجی‌ها بگویم که کشور ما اکنون بیش از همیشه در سال‌های اخیر احساس غرور بیشتری دارد».

او درباره عملیات نظامی «چکش نیمه‌شب» علیه تاسیسات هسته‌ای تهران و تجاوز به خاک ایران ادعا کرد: «ما غرور و عزت داریم. چیزی بطور معجزه‌آسا و با چنان سرعتی رخ داد که باورکردنی نیست. همان‌طور که می‌دانید، دو هفته پیش، خلبانان فوق العاده نیروی هوایی ما یکی از موفق‌ترین حملات نظامی تاریخ را انجام دادند. »

ترامپ گفت: امروز مفتخریم که میزبان خلبانان و خانواده‌های دست‌اندرکاران عملیات چکش نیمه‌شب «از پایگاه نیروی هوایی وایتمن در ایالت میزوری، لانه بمب‌افکن بی۲» هستیم.

او ادعا کرد: ما همه چیز را مدیون شما هستیم. کار بزرگی انجام دادید. خارق‌العاده و یکی از بی‌نقص‌ترین عملیات‌های نظامی در تاریخ آمریکا!

ترامپ با یادآوری عملیات ناموفق برای آزادی دیپلمات‌های شده آمریکایی در تهران در دوران ریاست جمهوری کارتر گفت: «اگر به خاطر بیاورید، سال‌ها پیش، هلیکوپترها به هم برخورد کردند، فاجعه بود. (ماجرای) گروگان‌ها در ایران. اما ما (در چکش نیمه‌شب) دقیقاً برعکس آن را داشتیم. نه برخوردی بود، نه سقوط هواپیمایی، نه تلفاتی. آن هواپیماهای زیبایی که دیدید کاملاً رادارگریز بودند. درست از قلب یک کشور بسیار متخاصم عبور کردند و آن‌ها اصلاً متوجه نشدند. و بعد بمب‌ها را ریختند و گفتند «فرار!» آن غول هم روی پهلو چرخید و از آن‌جا بیرون رفت. خب، نمی‌دانم چطور چنین کاری می‌کنند، ولی انجامش می‌دهند. »

ترامپ بار دیگر ادعاهایش را که حتی سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا نیز تایید نکرده‌اند، تکرار کرد و مدعی شد: « این ماموریت بدون نقص بود. هر بمب درست به هدف خورد، و نابودی کامل اتفاق افتاد. نابودی کامل. این خلبانان قهرمان به دشمنان ما نشان دادند که «پرواز کردن»، «جنگیدن»، و «پیروزی» یعنی چه.»

ترامپ همچنین گفت آمریکا «گنبد طلایی» را برای حفاظت از آمریکا در قبال حملات احتمالی خارجی ایجاد خواهد کرد.

او همچنین مدعی شد: درخواست برای خدمت در ارتش ما اکنون تبدیل به پرطرفدارترین شغل شده است. فقط یک سال پیش، مردم نمی‌خواستند به ارتش ما بپیوندند. نمی‌خواستند به پلیس، آتش‌نشانی یا هیچ چیز دیگری که به کشور ما مرتبط است، ملحق شوند اما اکنون آمار ثبت‌نام در بالاترین سطح تاریخ خود قرار دارد و ظرفیت پر شده و این خیلی مهم است.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین ادعا کرد که اعضای ناتو پذیرفته‌ اند بیش از هزار میلیارد دلار در سال هزینه کنند. از کمتر از دو درصد به پنج درصد رسیده‌اند و رهبران بخش بزرگی از جهان به من گفتند که فقط یک سال پیش، کشور شما مرده بود، و حالا جذاب‌ترین کشور جهان هستید.

ترامپ وعده داد: قول می‌دهم که اوضاع از این هم جذابتر خواهد شد.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تیتر داغ
تازه‌ترین خبرها