رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 657316

مرد مرموز درخاطره عباس عراقچی

ساعت 24 - رمزگشایی از مصاحبه اخیر عباس عراقچی و بررسی موج حملات ماه‌های پیش از ترور سردار باقری به او، این سوال اصلی را ایجاد می‌کند که شهید باقری مقابل چه کسی از پزشکیان دفاع کرد ه است؟ آیا عدم پخش مصاحبه عراقچی از صداوسیما ارتباطی با نقل این خاطره دارد؟عجیب تر این که رییس سازمان صداوسیما از اساس می‌گوید بحثی بین کسی و سردار باقری صورت نگرفته است!

پیمان جبلی، رییس سازمان صداوسیما چند هفته بعد از با انتشار مصاحبه عباس عراقچی وزیر امور خارجه و روایت او از گفت وگوهای صورت گرفته در جلسه تصمیم گیری برای اجرای عملیات وعده صادق ۳ و دفاع سردار باقری از مسعود پزشکیان ، روایت و اظهارات عجیبی را مطرح کرده است. او در حاشیه نشست هفته گذشته هیئت دولت در پاسخ به خبرنگار خبرآنلاین گفته است که از اساس در این جلسه بحثی بین سردار باقری و کسی صورت نگرفته و این خبر دروغ است.وی در پاسخ به این سوال که یعنی آقای عراقچی دروغ گفته است، تاکید کرده که « نخیر، من می‌گویم آن‌طور که در رسانه‌ها مطرح شد، واقعیت نداشت.من در جلساتی که حضور داشتم، ندیدم کسی در مخالفت با رئیس‌جمهور صحبت کند و سردار شهید باقری با او بحث و مجادله‌ای داشته باشند»

عباس عراقچی، وزیر امورخارجه در گفت و گوی اخیر خود در برنامه ماجرای جنگ- که مشخصا توسط صداوسیما پخش نشد و حتی بهانه‌ای برای توقف انتشار این مجموعه گفت و گوهای تصویری در هر پلتفرم دیگری شد- ریشه این حملات را به خوبی نشان داده است.

نکته مهم این گفت و گو خاطره‌ای اش که عراقچی از جلسه مربوط به تصمیم گیری در مورد عملیات وعده صادق ۳ نقل می‌کند و در آن می‌گوید وقتی در این جلسه فردی دولت و شخص مسعود پزشکیان را متهم به سنگ اندازی در مسیر اجرای عملیات کرده، سردار باقری به عنوان رییس ستاد کل نیروهای مسلح در مقابل او ایستادگی کرده و با رد ادعای او از پزشکیان دفاع کرده است.

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها