کد خبر 662477
۱۴۰۵/۰۲/۲۶ ۲۲:۳۹

طرح آمریکا برای اشغال جزیره لاوان توسط امارات

ساعت 24 - روزنامه تلگراف در گزارشی افشا کرد که دونالد ترامپ و مقامات دولت او در حال تشویق امارات متحده عربی برای ایفای نقشی سنگین‌تر در جنگ با ایران و تصرف جزیره ایرانی لاوان در خلیج فارس هستند.
طرح آمریکا برای اشغال جزیره لاوان توسط امارات

 ترامپ و مقام‌های دولت او در حال تشویق امارات متحده عربی هستند تا نقش سنگین تری در جنگ با ایران ایفا کند و یکی از جزایر خلیج فارس ایران را تصرف کند؛ موضوعی که تلگراف از آن مطلع شده است.

یک مقام ارشد سابق امنیتی در دولت ترامپ به تلگراف گفت برخی افراد نزدیک به دونالد ترامپ پیشنهاد داده‌اند که امارات جزیره لاوان را تصرف کند؛ جزیره‌ای که گفته می‌شود در اوایل آوریل هدف حملات مخفیانه نظامی امارات قرار گرفته است.

این مقام گفت: بروید آن را بگیرید! در این صورت به جای نیروهای آمریکایی، نیروهای اماراتی روی زمین حضور خواهند داشت.این تشویق ها در شرایطی مطرح می شوند که اطلاعات بیشتری درباره افزایش نقش امارات در جنگ 11 هفته‌ای و گسترش روابط این کشور با اسرائیل منتشر شده است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

اخبار مرتبط

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک