خواسته هایی بیشتر از ایران در مذاکرات
سفیر سابق ایران در قبرس گفت: آمریکاییها قبلاً با این سطح غنیسازی موافقت کرده بودند، اما اخیراً صداهای دیگری به گوش میرسد و بحث عدم دستیابی ایران به هر نوع غنیسازی مطرح شده است.
در حالی که وقتی کشوری عضو NPT است، طبیعتاً حق دارد برای مصرف صلحآمیز خود با نظارت آژانس به غنیسازی ۳.۶۷ درصد دست بزند. این محل اختلاف است که در مباحث آتی مشخص خواهد شد.
علیاکبر فرازی سفیر پیشین ایران در قبرس در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، در رابطه با ارزیابی خود از تعویض دور چهارم مذاکرات و تغییر رویکردی که از طرف آمریکا دیده میشود، تصریح کرد: بعد از پایان دور سوم مذاکرات، صحبت از این بود که دوره بعدی مذاکرات در رم صورت گیرد.
خبرهای ضد و نقیضی پیرامون برگزاری اجلاس در روز شنبه مطرح شد و نهایتاً این اجلاس به تعویق افتاد. طبیعتاً وقتی مذاکره به این سطح از اهمیت میرسد، گمانهزنیهای مختلف از جهات مختلف صورت میگیرد که ممکن است برخی از آنها به واقعیت نزدیک شود و برخی دیگر با واقعیت تطابق نداشته باشد.
اما آن چیزی که از خلال موضوعات بیان شده و از گفتههای طرف آمریکایی و گفتوگوهای طرف ایرانی و وزیر محترم امور خارجه میتوان استنباط کرد، این است که در کلیات توافق شده است.
وی ادامه داد: به نظر میرسد صداهای مختلفی از واشنگتن به گوش میرسد و هر جناحی در واشنگتن میخواهد حرف خود را به کرسی بنشاند. ایران نمیتواند اصل غنیسازی را کنار بگذارد، اما با درصد غنیسازی ۳.۶۷ موافقت کرده است.
آمریکاییها قبلاً با این سطح غنیسازی موافقت کرده بودند، اما اخیراً صداهای دیگری به گوش میرسد و بحث عدم دستیابی ایران به هر نوع غنیسازی مطرح شده است. در حالی که وقتی کشوری عضو NPT است، طبیعتاً حق دارد برای مصرف صلحآمیز خود با نظارت آژانس به غنیسازی ۳.۶۷ دست بزند. این محل اختلاف است که در مباحث آتی مشخص خواهد شد.
و
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.