دنیا منتظر پالرموی جمهوری اسلامی نبود
ساعت 24 - یکم– تصویب پالرمو که یک گام برای آسانشدن فعالیتهای بانکی در ذیل افایتیاف است داستان پرماجرایی شده. این داستان از چه زمانی وارد ادبیات قانونی کشور شده است؟ براساس گفتههای مقامهای قانونی در ۱۷تیر۱۳۹۷ مرحوم آیتالله هاشمیشاهرودی، رییس وقت مجمع تشخیص مصلحت نظام در نامهای به آیتالله جنتی، رییس شورای نگهبان، ایرادات هیات عالی نظارت به لایحه پیوستن به کنوانسیون پالرمو را اعلام کرد و در عین حال که شورای نگهبان ایرادی به آن نگرفته بود، بررسی لایحه تا سال۱۴۰۳ مسکوت ماند.

دوم– پس از آن چه شد؟ در دی۱۴۰۳ رهبر انقلاب با درخواست دکتر پزشکیان مبنیبر بررسی مجدد مصوبه دهمین دوره مجلس شورای اسلامی درباره پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام موافقت کردند و براساس دستور معظمله، مصوبه مجلس مجددا در دستور کار مجمع قرار گرفت.
در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام مورخ ۲۴اردیبهشت۱۴۰۴، مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنیبر تصویب لایحه پیوستن مشروط به کنوانسیون پالرمو که به شورای نگهبان ارسال شده بود، به رای گذاشته و مصلحت مورد نظر مجلس تصویب شد.
سوم– حالا چه اتفاقی میافتد؟ اتفاق خاصی برای دنیا رخ نمیدهد اما شاید با تصویب و اجرای قانون یادشده از سختی کار بانکی و تجاری ایران کاسته شود. آیا در دنیا هم مساله پالرمو اتفاق مهمی است؟ اصلا. با توجه به اینکه سهم ایران تنها ۲۴صدم درصد از کل تجارت جهانی است که بخش عمدهای از آن هم تجارت نفت و فرآوردهای آن است در دنیا آب از آب تکان نمیخورد.
چهارم- پس چرا تندروها به دنیا منت میفروشند و جوری ناراحتی نشان میدهند که انگار چیزی از ایران برداشته شده و به جیب کشورهای دیگر ریخته میشود؟ این را خودشان باید جواب دهند. دنیا از اینجور آدمها عبور کرده است.
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.