کد خبر 100537
۱۳۹۴/۰۷/۱۶ ۱۲:۵۲
ادعای سی‌ان‌ان:

جاسوسی هکرهای ایرانی در شبکه اجتماعی لینکدین

ساعت24- سی‌ان‌ان ادعا کرد گروهی از هکرهای ایرانی در «لینکدین» از کشورهای مختلف جهان جاسوسی می‌کنند.
سی‌ان‌ان در پایگاه خبری خود مدعی شد گروهی از هکرهای ایرانی با استفاده از پروفایل‌های جعلی در شبکه اجتماعی «لینکدین،» از کشورهای مختلف جهان، به ویژه آمریکا، جاسوسی می‌کنند.

این شبکه خبری ادعا کرد هکرهای ایرانی، دو نوع پروفایل‌ جعلی در لینکدین ساخته اند. نوع نخست، مربوط به پیمانکاران دولتی از سراسر جهان است و نوع دوم، برای مشروعیت‌بخشی و ایجاد ارتباط ساخته شده است.

در این گزارش آمده است براساس یافته‌های بخش امنیتی شرکت رایانه‌ای «دِل»، به نظر می‌رسد این هکرها در خارج از ایران مستقر باشند. همچنین در ادامه ادعاهای مطرح‌شده در این گزارش آمده شرکت‌های همکار با آنها، از یک دامنه اینترنتی استفاده می‌کنند که از آن در حملات سایبری نسبت داده شده به ایران استفاده شده است.

هکرها با استفاده از پروفایل‌های جعلی، اطلاعات لازم را درباره اهداف جاسوسی خود بدست می‌آورند. سپس با این اهداف ارتباط برقرار کرده و بد‌افزارهایی را از طریق پست‌الکترونیک به رایانه آنها ارسال می‌کنند. این بد‌افزارها دسترسی هکرها را به اطلاعات رایانه‌های آلوده امکانپذیر می‌کنند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک