منشاء گردوغبار تهران «شش»است
وی افزود: برای رفع این مشکل و اجرای طرح بادشکن و کاشت گیاهان در اراضی شهرستان ملارد اعتباری از صندوق ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اختصاص یافته و 9 هزار هکتار از اراضی آن بوتهکاری شده است.
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران با اشاره به اینکه کانون بحرانی و اصلی گردوغبار ملارد در محدوده روستای "شش" به وسعت حدود 600 هکتار است، ادامه داد: اراضی کشاورزی این مناطق رها شده و مالکان آن به ما اجازه نمی دهند، عملیات مقابله با گردوغبار در این روستا اجرا شود.
وی افزود: اطراف فرودگاه امام را از دیگر کانون های آینده گردوغبار بوده زیرا این منطقه عاری از پوشش گیاهی است و کاهش بارندگی و افزایش دما این منطقه را به سمت بیابانی شدن پیش می برد.برخی سازمان ها سه سال است که قول دادهاند برای مهار کانون های بحرانی گردوغبار در استان تهران 15 میلیارد تومان اعتبار دهند اما اقدامی نکردهاند.
تسنيم