کد خبر 144067
۱۳۹۵/۰۱/۱۰ ۱۹:۲۰

انفجار مین در قصر شیرین قربانی گرفت

ساعت 24-معاون فرمانداری شهرستان قصرشیرین از انفجار مین به جا مانده از دوران جنگ تحمیلی در این شهرستان خبر داد.
معاون فرمانداری شهرستان قصرشیرین از انفجار مین به جا مانده از دوران جنگ تحمیلی در این شهرستان خبر داد.

نعمت‌الله نازپرورده اظهارکرد: عصر روز گذشته (نهم فروردین) انفجار مین به جای مانده از دوران دفاع مقدس در منطقه خسروی به سمت پاسگاه قلعه سبزی رخ داد.

وی ادامه داد: در پی این انفجار هفت راس دام متعلق به عشایر منطقه تلف شدند، اما خوشبختانه آسیبی به چوپان این حیوانات نرسید.

این مقام مسئول در شهرستان قصرشیرین اظهارکرد: در طول سال گذشته مجموعا 31 مورد انفجار مین به جا مانده از دوران دفاع مقدس داشتیم که این انفجارها 31 مجروح و شش کشته در پی داشت.

نازپرورده گفت: در حال حاضر یک شرکت پاکسازی زیر نظر وزارت دفاع مشغول پاکسازی مناطق آلوده به مین در این شهرستان است.

وی خاطرنشان کرد: بیش از 20 مورد از این انفجارها مربوط به فعالان شرکت پاکسازی بوده و تعدادی از کارکنان این شرکت کشته و مجروح شده‌اند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک