کد خبر 165508
۱۳۹۵/۰۳/۲۴ ۱۵:۵۰

یارانه خانوار جدیدی در خردادماه حذف نمیشود

ساعت24- مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی و تصویب بودجه سال 95 کل کشور تصمیم گرفت 24 میلیون نفر دیگر از فهرست یارانه بگیران حذف شوند که این تعداد با محاسبه رقم پیش‌بینی شده برای پرداخت یارانه به دست می‌آید.
یارانه خانوار جدیدی در خردادماه حذف نمیشود
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که مسئولیت شناسایی اقشار نیازمند جامعه برای پرداخت یارانه را برعهده دارد، فهرست جدیدی برای حذف یارانه خانوار جدید آماده نکرده است.

بر اساس این گزارش، دولت که با تأخیر قانون بودجه را از مجلس دریافت کرد و از طرفی بانک‌های اطلاعاتی دقیقی در اختیار نداشت، حذف یارانه اقشار پردرآمد و غیر نیازمند جامعه را به ماه‌های بعد موکول کرد.

بر اساس پیگیری‌های خبرنگار فارس، از وزارت رفاه، تاکنون فهرستی برای حذف خانوار جدید در خرداد ماه آماده نشده است و به نظر می‌رسد دولت به دلیل ماه مبارک رمضان یارانه‌ها را بدون تغییر همانند ماه گذشته طی روزهای 26 تا 27 خرداد واریز کند.

به گزارش فارس، دولت مکلف است تا از محل اجرای قانون هدفمندسازی یارانه‌ها به بخش تولید یارانه بدهد اما بنگاه‌های اقتصادی در 3 سال گذشته به دلیل عدم توجه دولت در حال تعطیلی و ورشکستگی کامل هستند.

از طرفی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به همراه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور باید آیین نامه حذف یارانه‌ها را به زودی آماده و در شورای اقتصاد به تصویب برساند.

احمد میدری معاون رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هفته گذشته از حذف یارانه 700 هزار نفر از پردرآمدها شامل اعضای هیئت علمی و قضات و بازرگانان در تیرماه خبر داده است.

به گفته میدری این حذف در صورتی انجام نخواهد شد که دولت مصوبه جدیدی در این رابطه داشته باشد.

فارس

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک