کد خبر 193222
۱۳۹۵/۰۶/۱۳ ۱۶:۰۱

پیشنهاد افشین قطبی به سرمربی ژاپن

ساعت 24- افشین قطبی، سرمربی سابق تیم ملی ایران و شیمیزو اس پالس، توصیه‌هایی جالب به هلیل هوژیچ، سرمربی فعلی ژاپن برای دیدار روز سه شنبه در برابر تایلند کرده است.
قطبی معتقد است که هلیل هوژیچ، باید احتیاط را در دستور کار خود برای بازی در خانه تایلند قرار دهد.


ژاپن در دیدار اول با نتیجه‌ای عجیب در خانه مغلوب امارات شد و در آن سو، تایلند نیز با یک گل بازی را به عربستان واگذار کرد.


افشین قطبی، که تا مدتی قبل در لیگ تایلند مشغول هدایت بوریرام بود در این خصوص به "کیودو نیوز" گفت: بازیکنان تایلندی از لحاظ فیزیکی، تکنیکی و قوای ذهنی در شرایط خوبی به سر می‌برند. همچنین آنها در مسائلی مثل اتلاف وقت، بازی فیزیکی و قدرتی نیز ماهر هستند.


در مسابقات مقدماتی جام جهانی، موضوع اساسی برای همه تیم‌ها کسب حداکثر امتیاز در خانه است. تایلند نیز در خانه تیم قدرتمندی است و بازیکنان ژاپن باید با احتیاط در مقابل آنها قرار بگیرند.


قطبی افزود: البته نباید از این نکته غافل شد که بازیکنان تایلند در رقابت‌های برون مرزی، تجربه بالایی ندارند. بر خلاف بسیاری از بازیکنان ژاپن که در لیگ‌های معتبر دنیا بازی می‌کنند، اکثر بازیکنان اصلی تیم ملی تایلند در لیگ داخلی همان کشور مشغول به فعالیت هستند.


البته باید اذعان کرد که یکی از مزیت‌های اصلی تیم ملی تایلند این است که بسیاری از بازیکنان اصلی تیم ملی در باشگاه موانچونگ بازی می‌کنند و سال‌هاست با یکدیگر همبازی هستند.

ورزش سه

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک